ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

6 Δεκ 2018

Ο Άγιος Νικόλαος Πολιούχος της Νέας Αγαθούπολης Πιερία

Φωτορεπορτάζ και βίντεο Ιζαμπέλ Δέδε


Με μεγάλη χαρά γιόρτασαν τον Άγιο Νικόλαο ....

στην Νέα Αγαθούπολη σήμερα 6 Δεκεμβρίου2018.
Το μήνυμα όλης της εκδήλωσης ήταν πολύ απλό : όσο είμαστε ενωμένοι και συμμετάσχουμε στις εκδηλώσεις του χωριού η Νέα Αγαθούπολη θα μείνει ζωντανή και θα μπορέσει να φιλοξενήσει ευπρεπώς τους περαστικούς επισκέπτες.
Μετά την Θεία Λειτουργία ο Πρόεδρος του χωριού, ο Πασχάλης Παπαδόπουλος, είχε κανονίσει καφέ και νηστίσιμα εδέσματα στο ΚΑΠΗ.
Η εκδήλωση τελείωσε με μια Σπέσιαλ κακαβιά στην ταβέρνα '' ο Νίκος '' , Παραλία Μεθώνης, προσφορά του Νίκου Μηντσίδη ο οποίος γιόρταζε.
Πολλοί επίσημοι της περιοχής τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους : η Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης, ο Ευάγγελος Λαγδάρης, Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού, οι Αντιδήμαρχοι Χρ. Πορφυρίδης, ο Ν. Τουλούπας, ο Κ. Κακάνης, ο Πρόεδρος ΔΗ.ΦΟ.Π.Α.Π.Ο.Υ., ο Γ. Καλύβας, ο Λιολιος Ι Πρόεδρος Κδαπ, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Α. Ανδρικόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Δ. Ζαφείρης, ο Ν. Μεταλλίδης και ο Ο. Παπαϊωάννου, ο Πρόεδρος της Τ.Κ Μεθώνης, ο Αντώνης Μπούμπουρας,ο Πρόεδρος της Τ.Κ Καστανιάς, ο Κ. Νικολόπουλος, η Πρόεδρος της Τ.Κ. Λιβάδι η Ε. Τσιόμου, ο Διοικητής Στρατού Λιτόχωρου, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Κολινδρού και Αντιπρόσωποι του Λιμενικού Κατερίνης.

Ιζαμπέλ ΔέδεΠασχάλης παπαδόπουλος
Οι αντιπρόσωποι Στρατου, Λιμενικού, Πυροσβεστικής, Αντώνης Μπούμπουρας Πρόεδρος ΤΚ Μεθώνης, Σοφία Μαυρίδου Αντιπεριφερειάρχης, Παπαιωαννου Όθνωνας Δημοτικός ΣύμβουλοςΑυγουστίνος Ανδρικόπουλος Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Όθωνας Παπαιωαννου Δημοτικούς Σύμβουλος, Σοφία Μαυρίδου Αντιπεριφεριάρχης


Πασχάλης Παπαδόπουλος Πρόεδρος ΤΚ Νέας Αγαθούπολης, Νίκος Μεταλλίδης Δημοτικός Σύμβουλος, Χριστόφορος Πορφυρίδης Αντιδήμαρχος


Ευάγγελος Λαγδάρης Δήμαρχος Πύδνας-ΚολινδρούΙωάννης Καλύβας Πρόεδρος ΔΗ.ΦΟ.Π.Α.Π.Ο.Υ., Χριστόφορος Πορφυρίδης, Αντιδήμαρχος, Νίκος Μεταλλίδης Δημοτικός Σύμβουλος, Νικόλαος Τουλουπας Αντιδηήμαρχος, Κωνσταντίνος Νικολόπουλος Πρόεδρος Τ.Κ ΚαστανιάςΕυάγγελος Λαγδάρης Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού, Νίκος Μηντσίδης Ταβέρνα '' ο Νίκος '', Χριστόφορς Πορφυρίδης Αντιδήμαρχος, Ιωάννης Καλύβας Πρόεδρος ΔΗ.ΦΟ.Π.Α.Π.Ο.Υ., Νίκος Τουλούπας Αντιδήμαρχος, Νίκος Μεταλλίδης Δημοτικός ΣύμβουλοςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου