ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

11 Οκτ 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, στις 19:00 Θέμα: «Καινοτομία: Ο Δρόμος προς τη Βελτίωση»...

Το Κέντρο Εκπαίδευσης, Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Πιερίας στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το KennesawStateUniversity U.S.A....και την εταιρίαChick-fil-A, συνδιοργανώνει με το Διαβαλκανικό Ινστιτούτο για Επενδυτική και Οικονομική Ανάπτυξη(Δ.Ι.Ε.Ο.Α.),και σας προσκαλεί σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Καινοτομία: Ο Δρόμος προς τη Βελτίωση», τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19:00, στη Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Πιερίας (1ος όροφος).

Οι προσκεκλημένοι ομιλητές – επιχειρηματίες του Επιμελητηρίου Πιερίας, από τις Η.Π.Α., θα παρουσιάσουν και θα αναλύσουν με ένα ταχύρυθμο και διαδραστικό τρόπο, τα πέντε στάδια σχεδιασμού για τη διαδικασία εφαρμογής στην πράξη μιας καινοτομίας.

Το Κέντρο Εκπαίδευσης, Καινοτομίας & Επιχειρηματικότηταςαποτελεί μία από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου Πιερίας για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, καθώς εστιάζει στην υποστήριξη νέων καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών με ισχυρή εξωστρέφεια.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.

Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις – απαντήσεις.

Θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Αγγλικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου