ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

8 Σεπ 2018

H συγκλονιστική κατάθεση ψυχής του Λίαμ Νίσον: «Να λες σ’ αγαπώ»

Το 2009 ο Λίαμ Νίσον έχασε τη σύζυγό του Νατάσα Ρίτσαρντσον έπειτα από πτώση που είχε ενώ...
έκανε σκι. Η άτυχη γυναίκα πέθανε στα 45 της βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της.
Ο Λίαμ Νίσον δεν ξεπέρασε ποτέ την απώλεια της και επτά χρόνια αργότερα δημοσίευσε ένα υπέροχο ποστ στο Facebook μέσω του οποίου αναλύει πόσο σημαντικό είναι να λέμε «Σ’ αγαπώ» στους αγαπημένους μας καθημερινά:
«Λένε ότι το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο είναι να χάσεις κάποιον που αγαπάς. Κάποιον που μεγάλωσες μαζί του και τον είδες να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Κάποιον που σου έδειξε πώς να αγαπάς. Είναι το χειρότερο πράγμα που συνέβη ποτέ σε κανέναν. Η σύζυγός μου πέθανε απροσδόκητα. Μου έφερε τόση χαρά. Ήταν τα πάντα για μένα. Αυτά τα 16 χρόνια που ήμουν σύζυγός μου, με έμαθαν πώς να αγαπάω άνευ όρων.
Πρέπει να σταματάμε και να λέμε στους συντρόφους μας πόσο ευγνώμονες είμαστε. Επειδή, η ζωή είναι πολύ σύντομη. Περάστε χρόνο με τους συντρόφους σας.
Συμπεριφερθείτε τους καλά. Διότι, μια μέρα, όταν κοιτάξετε το τηλέφωνό σας, δεν θα είναι πια στις επαφές σας.
Αυτό που έμαθε περισσότερο από όλα είναι είναι να ζεις και να αγαπάς καθημερινά, σαν να είναι η τελευταία μέρα σου στη ζωή. Διότι, μια μέρα, θα είναι η τελευταία.
Ρισκάρετε και ζήστε τη ζωή σας. Πείτε καθημερινά σε εκείνους που αγαπάτε, ότι τους αγαπάτε. Μην θεωρείτε καμιά στιγμή δεδομένη. Η ζωή αξίζει να την ζεις».
https://www.thessalonikiartsandculture.gr/epilegmena-arthra/h-sygklonistiki-katathesi-psychis-toy-liam-nison-na-les-s-agapo/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου