ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

7 Σεπ 2018

Τι αρέσει στους άντρες

Τι αρέσει στους άντρες; Άραγε εμείς οι γυναίκες θα καταλάβουμε ποτέ τι τους αρέσει πραγματικά; Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές παρατηρείται ένα χάσμα ανάμεσα στον τρόπο που σκέφτεται μία γυναίκα και στον...
τρόπο που σκέφτεται ένας άντρας. Το ένα φύλο προσπαθεί να καταλάβει το άλλο αλλά χρησιμοποιώντας τον δικό τους τρόπο σκέψης. Με απλά λόγια, για να μπορέσουμε να αντιληφθούμε πραγματικά τι αρέσει στους άντρες, αρκεί να προσπαθήσουμε να μπούμε για λίγο στο μυαλό τους. Μπορεί να μην είναι και τόσο εύκολο αλλά όπως φαίνεται είναι ο μόνος τρόπος να μάθουμε τι αρέσει στους άντρες χωρίς να κάνουμε το συνηθισμένο λάθος. Δηλαδή, να καταλήγουμε σε αυτό που θα θέλαμε να τους αρέσει! Φυσικά, κάθε άντρας έχει το δικό του γούστο στις γυναίκες αλλά πάντα υπάρχουν και οι γενικοί καθώς επίσης και οι εξαιρέσεις τους που τους επιβεβαιώνουν. Δείτε παρακάτω τι αρέσει στους άντρες στην συμπεριφορά και στο σύνολο μιας γυναίκας. Επιπλέον, δείτε και μερικούς συνδυασμούς που θα θεωρούσαν τέλειους!
Τι αρέσει στους άντρες
1)Θηλυκότητα
Η θηλυκότητα σε μία γυναίκα είναι το Α και το Ω της εικόνας της! Οι άντρες μαγεύονται από αυτήν και δεν κοιτούν λεπτομέρειες στο σύνολό μας, όπως συνήθως νομίζουμε. Την θηλυκότητά μας μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε ως τρικ για να τους ξελογιάσουμε και να ανέβει η αυτοπεποίθησή μας στα ύψη. Χάρη, νάζι, κίνηση, διπλωματία είναι μερικά από τα στοιχεία της θηλυκότητας μιας γυναίκας που μπορούν να την κάνουν ακαταμάχητη. Οι γυναίκες όταν ψάχνουμε να βρούμε τι αρέσει στους άντρες εστιάζουμε αποκλειστικά στην εξωτερική μας εμφάνιση και προσπαθούμε όλα να δείχνουν άψογα. Οι άντρες, όμως, σε μία «θηλυκή» γυναίκα δεν θα προσέξουν πως δεν πρόλαβε να κάνει το τέλειο χτένισμα ή πως δεν φόρεσε ένα από τα πιο ακριβά και μοδάτα ρούχα της αγοράς. Αυτά συνήθως τα παρατηρούμε οι γυναίκες μεταξύ μας!
2)Καλοί τρόποι
Όταν μιλάμε για καλούς τρόπους δεν εννοούμε πως πρέπει να αποστηθίσουμε το savoir vivre! Γλυκιές όσο χρειάζεται, σοβαρές όταν πρέπει και σωστό «λεξιλόγιο». Οι άντρες μόνο φιλικά μπορούν να δούνε μία γυναίκα που μιλάει και φέρεται όπως οι ίδιοι και η αλήθεια είναι πως κάποιες γυναίκες στα πλαίσια της ανεξαρτησίας και της ισότητας μπερδεύουν λίγο τους ρόλους. Δηλαδή, ο τρόπος και οι λέξεις που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας μπορούν να τραβήξουν αλλά και να απομακρύνουν έναν άντρα.
3)Μυστήριο
Το μυστήριο που εκπέμπει μία γυναίκα είναι μέρος του παιχνιδιού! Τι αρέσει στους άντρες; Φυσικά να εξερευνούν και να είναι αυτοί που πρώτοι θα ανακαλύψουν τον θησαυρό. Διατηρήστε το μυστήριο επάνω σας για όσο περισσότερο γίνεται και δεν χρειάζεται να είστε ανοιχτό βιβλίο. Τους αρέσει να ανακαλύπτουν καινούρια πράγματα επάνω σας και αυτό είναι που θα κρατήσει το ενδιαφέρον τους ζωντανό.
4)Φυσική εικόνα
Πολλές γυναίκες έχουν κάνει τρόπο ζωής την μεγάλες αλλαγές επάνω τους κάθε φορά που πρόκειται να βγούνε από το σπίτι. Για παράδειγμα, μακιγιάζ που παραμορφώνει και κρύβει τελείως την φυσική εικόνα. Ακόμα και να έχουμε κάνει ένα άψογο και επαγγελματικό μακιγιάζ κάθε άντρας θα αναρωτηθεί τι πραγματικά κρύβουμε από κάτω! Όσο πιο φυσική είναι η εικόνα μας τόσο πιο σίγουρες θα είμαστε εμείς αλλά και ο άντρας που θα γνωρίσουμε πως του αρέσουμε όπως πραγματικά είμαστε. Δεν χρειάζεται να νιώθουμε ανασφάλεια αλλά να φροντίσουμε να εκπέμπουμε όλα αυτά που θα ομορφύνουν πραγματικά την εικόνα μας.
5)Το παιχνίδι του κυνηγιού
Τι αρέσει στους άντρες; Φυσικά το παιχνίδι του κυνηγιού! Όταν θεωρήσουν δεδομένη μια γυναίκα χάνουν το ενδιαφέρον τους κι έπειτα εμείς αρχίζουμε την γκρίνια. Μπορείτε να τον κάνετε να νιώσει πως πρέπει να σας κυνηγάει; Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να μην κάνετε υπερβολές οι οποίες θα κουράσουν την κατάσταση. Οι άντρες θέλουν να αισθάνονται κυνηγοί οπότε αυτό που θέλει μία γυναίκα είναι ο άντρας που επέλεξε να το αισθάνεται μόνο μαζί της.
6)Κατανόηση
Μέσα σε ένα αντρικό μυαλό θα συναντήσουμε πολλές φορές την λέξη κατανόηση και συγκεκριμένα την γυναικεία κατανόηση! Δηλαδή, κατανόηση όταν θέλει να δει μπάλα στο σπίτι με τους φίλους του, κατανόηση όταν θέλει να βγει με τους κολλητούς, κατανόηση όταν τα αφήνει όλα στην άκρη για την δουλειά του, κατανόηση όταν έχουμε ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που κάναμε κάτι μαζί και γενικότερα κατανόηση, κατανόηση, κατανόηση! Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να του δείξουμε πως όλα γίνονται αλλά με μέτρο. Έτσι και οι δυο θα έχουμε μία πιο υγιή σχέση.
7)Απλή σκέψη
Η διαφορά, στον τρόπο σκέψης των γυναικών και των αντρών, είναι πως οι γυναίκες σκεφτόμαστε πολύπλοκα και οι άντρες πιο απλά! Αν θέλουμε, λοιπόν, να μπούμε στο μυαλό τους πρέπει να σταματήσουμε να ψάχνουμε ότι συμβαίνει σε βάθος. Οι άντρες σκέφτονται πιο επιφανειακά κι εκεί κάπου ερχόμαστε σε ρήξη μαζί τους. Πόσες φορές δώσατε ιδιαίτερη σημασία σε μία του λέξη ή μία κίνηση; Καθίσατε με τις ώρες και αναλύατε γιατί είπε την συγκεκριμένη λέξη, στην συγκεκριμένη στιγμή και με τον συγκεκριμένο τρόπο. Όταν τον ρωτήσατε η απάντηση ήταν απλά «μα, δεν εννοούσα αυτό» ή ακόμα καλύτερα «πότε το είπα;» και κάπως έτσι διαπιστώσατε πως σίγουρα σκεφτόμαστε με τελείως διαφορετικό τρόπο και άδικα χάσατε χρόνο για το τίποτα!
Οι συνδυασμοί που λατρεύουν!
1)Σέξυ κυρία
Μία σέξυ γυναίκα δεν θα περάσει απαρατήρητη από έναν άντρα αλλά αν καταφέρουν να την κερδίσουν απαιτούν ν είναι κυρία σε όλα της. Οπότε κατά την άποψη τους επιθυμούν μία σέξυ γυναίκα που δεν τραβάει τα βλέμματα των άλλων για να μην νιώθουν ανασφάλεια και θα τους κοιτάει στα μάτια. Το δεύτερο δεν είναι δύσκολο αφού το ότι είμαστε σέξυ δεν σημαίνει πως είμαστε και διαθέσιμες για όλους! Πώς γίνεται όμως να κλείσουμε τα μάτια όλων των υπόλοιπων αντρών που θα θαυμάσουν μία σέξυ γυναίκα;
2)Δυναμική γατούλα
Στους άντρες αρέσει πολύ η γυναίκα γατούλα που δείχνει ανυπεράσπιστη και κάνει τους ίδιους ήρωες! Πόσο εύκολη, όμως κάνει την καθημερινότητά τους μία γυναίκα που ξέρει να είναι απλά και μόνο γατούλα; Δεν είναι τυχαίο που λένε πως «πίσω από κάθε πετυχημένο άντρα βρίσκεται μία δυναμική γυναίκα»! Οι άντρες, λοιπόν, θέλουν δυναμικές γατούλες και όχι απλά γατούλες. Δυναμικές γενικά και γατούλες στις προσωπικές μας στιγμές! Ένας συνδυασμός ακαταμάχητος για κάθε άντρα.
3)Επιλεκτική ομορφιά
Πώς γίνεται να είμαστε όμορφες αλλά όχι πάντα; Ένας άντρας θα ήθελε πολύ να έχει μία όμορφη γυναίκα αλλά κανείς άλλος να μην μπορεί να την θαυμάσει αφού είναι δική του και να μην φοβάται πως μπορεί να την χάσει. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν είναι πως το ότι οι άλλοι άντρες θαυμάσουν την γυναίκα τους δεν είναι απειλή. Έτσι παρατηρούμε περιπτώσεις αντρών που ενώ έχουμε φορέσει κάτι πολύ όμορφο για να τους συνοδέψουμε αντιδρούν περίεργα. Ουσιαστικά η ομορφιά που θαυμάζουν επάνω μας είναι και αυτή τους δημιουργεί προβλήματα!
https://www.dynamikhgynaika.gr/sxeseis/ti-aresei-stoys-antres/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου