ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

8 Σεπ 2018

Άντρας για σπίτι – Χαρακτηριστικά

Όταν γνωρίζουμε έναν άντρα από το πρώτο κιόλας ραντεβού οι περισσότερες από εμάς τις γυναίκες αρχίζουμε να κάνουμε όνειρα συγκατοίκησης, γάμου, παιδιών και εύλογα αναρωτιόμαστε εάν...
τελικά αυτός ο άντρας είναι αυτό που ονομάζουμε άντρας για σπίτι.  Άλλωστε καμία μας δεν θέλει να επενδύσει συναισθηματικά αλλά ούτε και να σπαταλήσει τον χρόνο της δημιουργώντας μια σχέση με έναν άνθρωπο ο οποίος στην πορεία της σχέσης θα αποδειχθεί ότι δεν είναι άντρας για σπίτι ή οικογένεια. Με λίγα λόγια καμία από εμάς εφόσον ψάχνει τον δικό της άντρα για σπίτι δεν θέλει να ξεκινήσει μια σχέση με έναν άντρα που ανήκει στην  κατηγορία των αντρών που είναι κατά των δεσμεύσεων. Ακόμα χειρότερα δε, καμία από εμάς δεν θέλει έναν άντρα που δεν μπορεί να είναι σωστός στις υποχρεώσεις τόσο τις οικογενειακές όσο και τις προσωπικές. Όμως πόσο εύκολο είναι να καταλάβουμε από την αρχή εάν ο άντρας που μας ενδιαφέρει είναι άντρας για σπίτι; Αλήθεια υπάρχουν χαρακτηριστικά γνωρίσματα τα οποία μπορούν να μας υποδείξουν ότι ο άντρας που γνωρίσαμε είναι για σπίτι; Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα θα σας απαντήσουμε σε αυτό το άρθρο.

Πότε ένας άντρας είναι άντρας για σπίτι

Όλες μας, άλλες λιγότερο και άλλες περισσότερο, καθημερινά συναναστρεφόμαστε με πολλούς άντρες είτε στο εργασιακό μας περιβάλλον, είτε το φιλικό μας περιβάλλον. Πολλές γυναίκες όμως στην σύγχρονη εποχή που ζούμε έχουν και αρκετούς φίλους άντρες κάτι που φυσικά τις διευκολύνει στο όλο ζήτημα. Οι γυναίκες που έχουν φίλους άντρες μπορούν να καταλάβουν την ιδιοσυγκρασία ενός άντρα καλύτερα από μια γυναίκα που δεν ξέρει καθόλου πως σκέπτονται οι άντρες. Καλό λοιπόν θα ήταν αρχικά εάν δεν έχετε φίλους άντρες να ρωτήσετε κάποια φίλη σας έτσι ώστε να μάθετε σιγά σιγά πως λειτουργεί ο ανδρικός εγκέφαλος αλλά και γενικά πως συμπεριφέρονται ανάλογα με το τι θέλουν από μια γυναίκα.

Παρόλα αυτά ο άντρας που είναι άντρας για σπίτι κακά τα ψέματα είναι ένας άντρας που φαίνεται. Δηλαδή μπορούμε να τον καταλάβουμε τουλάχιστον εάν λίγο τον παρατηρήσουμε και φυσικά εάν παρατηρήσουμε και τα λεγόμενά του αλλά και  τον τρόπο που κινείται αλλά και που κοιτάζει. Φυσικά υπάρχουν και τα πιο τρανταχτά σημάδια που δεν είναι άλλα από την δουλειά του αλλά και το σπίτι του αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Άντρας για σπίτι. Τα σημάδια στο ραντεβού

Αρχικά λοιπόν και αφού κανονίσατε επιτέλους να βγείτε ραντεβού με τον άντρα που θέλετε θα σας πούμε ποια χαρακτηριστικά του θα σας δώσουν το πράσινο σήμα και θα σας κάνουν να καταλάβετε ότι είναι άντρας για σπίτι.

Σας φέρεται τρυφερά. Όταν εννοούμε σας φέρεται τρυφερά δεν εννοούμε μόνο την σωματική επαφή. Ένα τυχαίο άγγιγμα ή εάν θα κάτσει δίπλα σας ή εάν σας πιάνει το χέρι αλλά και ο τρόπος που σας κοιτάζει, που σας σερβίρει, που σας παρακολουθεί όταν μιλάτε. Ο άντρας για σπίτι δείχνει σεβασμό απέναντι στην συνοδό του.
Δεν κοιτάζει άλλες. Ο άντρας για σπίτι φυσικά και δεν κοιτάζει κάθε θηλυκό που περνάει από μπροστά του ή που μπαίνει στο μαγαζί και φυσικά δεν καρφώνει με το βλέμμα του άλλες. Ο άντρας για σπίτι ξέρει να κάνει την γυναίκα που συνοδεύει να νιώθει μοναδική και το επίκεντρο της βραδιάς του.
Δεν σας πιέζει για τίποτα. Ένας άντρας που είναι για σπίτι και για σοβαρή και σωστή σχέση δεν θα σας πιέσει για τίποτα. Όταν λέμε για τίποτα εννοούμε από το τι θα παραγγείλετε, εάν θα πιείτε ακόμα και για το τι θα επακολουθήσει μετά. Ο άντρας για σπίτι δίνει προτεραιότητα στα θέλω της γυναίκας που θέλει να κατακτήσει, ενώ σε καμία περίπτωση δεν την κάνει να νιώθει άσχημα ή άβολα.
Συζητάει και ανοίγεται. Ένας άντρας όταν είναι άντρας για σπίτι σίγουρα είναι πιο ανοικτός και πιο αυθόρμητος όσο αφορά στην οικογένεια του ή στην καθημερινότητα του. Κοινώς δεν έχει τίποτα να κρύψει. Για αυτό τον λόγο θα σας μιλήσει σίγουρα από το πρώτο ραντεβού για την οικογένεια του για τον πόσο πολύ αγαπά τον θεσμό της οικογένειας, ενώ θα σας μιλήσει και για τους φίλους του.
Όμως εκτός από το ραντεβού υπάρχουν και άλλα σημάδια τα οποία θα σας δείξουν ότι αυτός ο άντρας είναι άντρας για σπίτι.

Άντρας για σπίτι. Γενικότερα  σημάδια  

Εάν λοιπόν το ραντεβού σας προχώρησε και σας καλέσει στο σπίτι του, τότε σίγουρα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε εάν είναι άντρας για σπίτι. Από την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι μέχρι και τον χώρο στον οποίο ζει θα σας κάνει να καταλάβετε στα σίγουρα εάν είναι άντρας για σπίτι. Μην ξεχνάτε ότι το να είναι ένας άνθρωπος τακτικός και νοικοκύρης στη ζωή του είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα του χαρακτήρα του. Άρα θα  είναι νοικοκύρης και τακτικός και στην προσωπική του ζωή.

Επίσης πολύ σημαντικό είναι να σας γνωρίσει στους φίλους του. Εάν καθυστερεί να βγείτε όλοι μαζί, εάν αποφεύγει όταν τον παίρνουν οι φίλοι του τηλέφωνο να αναφέρει ότι είστε μαζί, τότε δυστυχώς δεν είναι άντρας για σπίτι μιας και δεν έχει ακόμα ξεπεράσει το στάδιο της εφηβείας και καλό θα ήταν να το ξανασκεφτείτε.

https://www.dynamikhgynaika.gr/sxeseis/antras-gia-spiti/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου