ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

13 Ιουν 2018

Το ύστατο χαίρε στον Παύλο Γιαννακόπουλο (Φώτο & βίντεο)

«Αλησμόνητος» φώναξε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τον πατέρα του, Παύλο, με την ολοκλήρωση της νεκρώσιμης ακολουθίας στη Μητρόπολη των Αθηνών....

Εν μέσω χειροκροτήματος από συγγενείς και φίλους μέσα στο ναό, η σορός του δημιουργού της «πράσινης αυτοκρατορίας» βγήκε από την εκκλησία. «Αθάνατος» ήταν η ιαχή χιλιάδων ανθρώπων που είχαν κλείσει την οδό Μητροπόλεως για να αποχαιρετήσουν τον μεγαλύτερο παράγοντα στην ιστορία του μπάσκετ του Παναθηναϊκού. «Παύλο ζεις, εσύ μας οδηγείς» φώναζαν φορώντας πράσινες φανέλες οι φίλαθλοι του συλλόγου. Δεν άντεξε, ξέσπασε σε κλάμματα ο γιος του, Δημήτρης, αγκαλιάζοντας τη μητέρα του Δέσποινα, όταν η σορός τοποθετήθηκε στη νεκροφόρα, που θα τη μετέφερε στο Α’ Νεκροταφείο. Μαζί τους δάκρυζαν όλοι, για την απώλεια ενός ανθρώπου που έζησε δείχνοντας καλοσύνη και σεβασμό σε όσους συνάντησε στο διάβα του.

Από τις 8:00 μέχρι τις 10:00, στο λαϊκό προσκύνημα, φόρο τιμής απότισαν ο ΠτΔ Προκόπιος Παυλόπουλος, οι Κώστας Καραμανλής και Κυριάκος Μητσοτάκης ανάμεσα σε πολλούς άλλους από το χώρο της πολιτικής. Εκεί ήταν οι Γιώργος Βαρδινογίαννης, Τάκης Οικονομόπουλος, Απόστολος Κόντος, Νίκος Πλυτάς, Παναγιώτης Φασούλας, Μπάνε Πρελέβιτς, Ανδρέας Παπαντωνίου, Βασίλης Κωνσταντίνου, Τότης Φυλακούρης, Σπύρος Λιβαθηνός, Μίμης Δομάζος, Τζόρντι Μπερτομέου, Γιώργος Βασιλακόπουλος, Δημήτρης Διαμαντίδης, Ντέγιαν Μποντίρογκα, Παναγιώτης Γιαννάκης, Στόγιαν Βράνκοβιτς, Δημήτρης Ιτούδης, Γιάννης Μπουρούσης, Αργύρης Πεδουλάκης.

Στις 3 μετά το μεσημέρι ξεκίνησε στο Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών η κηδεία του Παύλου Γιαννακόπουλου. Το «παρών» στην εξόδιο ακολουθία του εμβληματικού ηγέτη του Παναθηναϊκού έδωσαν ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός Χρήστος Σταυρόπουλος.

.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου