ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

26 Ιουν 2018

Δέος στους πιστούς από τα θαύματα στον Λαγκαδά: Παραπληγική γυναίκα στάθηκε στα πόδια της (εικόνες)

Κατάνυξη και δέος προκαλούν οι συγκλονιστικές μαρτυρίες πιστών για τη θαυματουργή δύναμη του Τιμίου Σταυρού στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό....Οι προσκυνητές, που συρρέουν καθημερινά κατά εκατοντάδες στον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Παρασκευής στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης -όπου έχει μεταφερθεί τις τελευταίες μέρες για προσκύνημα το ιερό κειμήλιο-, έχουν να διηγηθούν και από ένα θαύμα και μία ιστορία για πιστούς που είτε στάθηκαν ξανά στα πόδια τους είτε γιατρεύτηκαν από σοβαρές ασθένειες όταν «σταυρώθηκαν» με τον θαυματουργό Τίμιο Σταυρό!

Ασθενείς με σοβαρά κινητικά ή άλλα προβλήματα υγείας, παραπληγικοί που παραμένουν για χρόνια καθηλωμένοι σε αναπηρικά αμαξίδια, αλλά και άνθρωποι αποκαμωμένοι από τα βάρη της σύγχρονης ζωής προσέρχονται με ευλάβεια στον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Παρασκευής, με την ελπίδα πως θα βρουν γιατρειά και σωτηρία. Εξάλλου, είναι αρκετές οι μαρτυρίες ανθρώπων που λένε ότι έγιναν καλά ακόμη και από βαριές ασθένειες. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα μίας γυναίκας, η οποία ήταν καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο και στάθηκε ξανά στα πόδια της, λίγη ώρα αφότου προσκύνησε τον Τίμιο Σταυρό.

Σύμφωνα με το ekklisiaonline, το οποίο δημοσιοποίησε την ιστορία, μόλις ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού, πατέρας Δημήτριος Λουπασάκης, ακούμπησε τον θαυματουργό Σταυρό πάνω της, η παραπληγική γυναίκα βρήκε τη δύναμη να σηκωθεί όρθια και να περπατήσει υποβασταζόμενη, με αποτέλεσμα οι δεκάδες προσκυνητές που βρίσκονταν εκεί να κατακλυστούν από δέος!
Πέταξε τις πατερίτσες

Σύμφωνα με όσα επικαλείται το σάιτ, και ένας άνδρας ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα στο περπάτημα θεραπεύτηκε με θαυμαστό τρόπο όταν έλαβε την ευλογία του Τιμίου Σταυρού!

Μάλιστα, άφησε φεύγοντας τις πατερίτσες του στον ναό. Επίσης, φέρεται ότι γιατρεύτηκε μία ηλικιωμένη από την Ξάνθη που υπέφερε από πρόβλημα στο στομάχι και είχε έντονους πόνους, ενώ ένα παιδάκι που θα εγχειριζόταν στο χέρι κατάφερε να κουνήσει τα δάχτυλά του, που έως τότε δεν λύγιζαν, όταν ο π. Δημήτριος ακούμπησε πάνω του το θαυματουργό κειμήλιο. Σχεδόν καθημερινά οι προσκυνητές στον Λαγκαδά της Θεσσαλονίκης γίνονται αυτόπτες μάρτυρες θαυμαστών συμβάντων, με αποτέλεσμα να φεύγουν από τον ναό δακρυσμένοι και κυριευμένοι από θρησκευτική ευλάβεια!

7 σχόλια:

 1. Ονοματεπώνυμα και άλλα στοιχεία των θεραπευθέντων δεν υπάρχουν για να γίνουν πιο πιστευτά; και μην μου πείτε τα περί προσωπικών δεδομένων κλπ γιατί και εγώ και με όσους έτυχε να συζητήσω, σέ ανάλογη περίπτωση όχι μόνο θα θα δημοσιοποιούσαμε τα στοιχεία μας αλλά θα βγαίναμε και σε όλα τα κανάλια και όπου βρισκόμασταν και όπου στεκόμασταν θα μιλούσαμε για το θαύμα το οποίο ζήσαμε οι ίδιοι προσωπικά και θα δοξάζαμε τον Κύριό μας και την Εκκλησία μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εγώ ήμουν εκεί και τα είδα ζωντανά ..... Από το να ττ θέλεις όλα στο πιάτο τράβα πάνε εκεί όλη.μερα να δεις τα θαύματα να πιστέψεις ...αμφιβητητή του καναπε...

   Διαγραφή
  2. Οι δύσπιστοι σταύρωσαν τον Χριστο μας.

   Διαγραφή
 2. Δε νομίζω οτι χρειάζονται στοιχεία ...Πίστευε και μη ερεύνα»

  ΑπάντησηΔιαγραφή