ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

13 Απρ 2018

Το πρωτάθλημα τελειώνει. Τελευταία Αγωνιστική!...


Άλλη μία σεζόν τελειώνει για την ανδρική ομάδα του Βαφύρα μας. Το Σάββατο 14 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Σπυρίδωνα....

στις 6:00 το απόγευμα η ομάδα μας υποδέχεται την νεανική και πολύ εξελίξιμη ομάδα της ΑΚΕΠ.

Το παιχνίδι στην ουσία δεν έχει να δώσει βαθμολογικά κάτι σε καμία από τις δύο ομάδες, καθώς ο Βαφύρας μας σίγουρα έχει πάρει την 5η θέση στην τελική κατάταξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ενώ για τους φιλοξενούμενους το αποτέλεσμα του αγώνα θα καθορίσει αν θα τελειώσει στην 8η ή στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο τελευταίος όμως αυτός αγώνας μπορεί και αποκτά ενδιαφέρον ως ένα μικρό τοπικό ντέρμπι. Αναμένουμε πως και οι δύο ομάδες, για λόγους πρεστίζ κυρίως, θα διεκδικήσουν σθεναρά την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα. Και θα το κάνουν κυρίως για την τελευταία γλυκιά γεύση που θα αφήσει η νίκη στα χείλη των αγωνιζομένων. Έτσι, για να τελειώσει η φετινή αγωνιστική προσπάθεια ευχάριστα και γιατί βέβαια αυτός είναι ο σκοπός αλλά και η ευχαρίστηση του παιχνιδιού.

Στην τελευταία αυτή αγωνιστική το Δ.Σ. του Βαφύρα μας καλεί όλους τους φίλους των δύο ομάδων αλλά και του μπάσκετ γενικότερα, να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα και επιβραβεύσουν με το χειροκρότημα τους την πολύμηνη προσπάθεια των αθλητών των δύο ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου