ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

13 Απρ 2018

ΤΙ ΣΗΜΑΊΝΟΥΝ ΟΙ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ΤΗΣ 13ης ΜΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...


Ως γνωστόν στις 13 Μαΐου 2018 θα διεξαχθούν σε όλη την χώρα εκλογές για την ανάδειξη νέων Προέδρων και μελών στις κατά τόπους ΝΟΔΕ και ΔΗΜ. ΤΟ....Σύμφωνα με την απόφαση του Γραμματέα Οργανωτικού κ. Στέλιου Κονταδάκη το δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν μόνο τα μέλη που είναι ταμειακώς ενήμερα. Σύμφωνα με τον νέο κανονισμό, οι πρόεδροι των ΝΟΔΕ (Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή) θα εκλέγονται πλέον από τη βάση των μελών του κόμματος και όχι από κλειστό εκλεκτορικό σώμα, όπως γινόταν έως τώρα.

Η καινοτομία αυτή που υιοθέτησε ο Πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης και εισηγήθηκε ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης, αναμένεται να ταράξει τα νερά των οργανώσεων και να φέρει νέα μέλη στα μητρώα του κόμματος.

Στην Πειραιώς ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης εκτιμά πως ο χρόνος έως τα «μπάνια του λαού» είναι πολύτιμος για την ανανέωση του κόμματος, για την εξειδίκευση του προγράμματος και την ενημέρωση των πολιτών, ώστε θεωρητικά αλλά και πρακτικά η ΝΔ να είναι έτοιμη για τις εκλογές. Τους επόμενους μήνες θα ακολουθήσει και το εκλογικό συνέδριο με την ανάδειξη νέας πολιτικής επιτροπής και νέου γραμματέα. Πέρα από την οργανωτική αναδιάταξη του κόμματος, πρωτίστως ενδιαφέρει τον Κυριάκο Μητσοτάκη η επαφή του με τους πολίτες και γι’ αυτό θα συνεχίσει με αυξανόμενο ρυθμό τις επισκέψεις του στην Περιφέρεια, μια δράση που θεωρείται επιτυχημένη και αποτελεσματική, καθώς «ακούει» από πρώτο χέρι τα προβλήματα των πολιτών.

Η κατάσταση της οικονομίας, οι φόροι, η ανεργία, τα νοσοκομεία και η Παιδεία, τα προβλήματα της καθημερινότητας και- τελευταία- η επιθετικότητα της Τουρκίας και τα Σκόπια είναι τα θέματα που βάζουν οι πολίτες στο τραπέζι και ο κ. Μητσοτάκης θέλει η ΝΔ να απαντά σ’ αυτά καθαρά και κατανοητά

Η επικοινωνία των θέσεων του κόμματος, η άμεση επαφή με τους πολίτες όχι μόνο του ίδιου αλλά όλων των στελεχών, οι προσεγμένες και στοχευμένες δεσμεύσεις, η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει η ΝΔ τα εθνικά ζητήματα και η αισιοδοξία που μεταδίδει ότι οι προσεχείς εκλογές θα αποτελέσουν μια μοναδική ευκαιρία για την επανεκκίνηση της χώρας και αποτελούν στοιχεία της πολιτικής μας αυτή την περίοδο.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚ. ΜΕΛΕΤΗΣ

ΜΕΛΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΜΕΛΟΣ ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου