ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

3 Μαρ 2018

Ημέρα μεταλλίων για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο του Μπέρμιγχαμ...

Πολλές ελπίδες για "γαλανόλευκα" μετάλλια γεννά η 3η ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου, που φιλοξενείται στο Μπέρμιγχαμ.
Παπαχρήστου, τελικός τριπλούν γυναικών (13:00 ώρα Ελλάδος)....

Το πρωί η Βούλα Παπαχρήστου θα αγωνιστεί στον τελικό του τριπλούν. Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι έχει δείξει σταθερότητα τα τελευταία χρόνια και θα μπει στο τερέν με την πέμπτη καλύτερη επίδοση, 14,25. Φαβορί για το χρυσό μετάλλιο είναι η Αμερικανίδα Όρτζι με την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο με 14,53.

Κατερίνα Στεφανίδη, τελικός επι κοντώ γυναικών (20:00 ώρα Ελλάδος)

Το απόγευμα σειρά παίρνει η σταρ της Ελληνικής αποστολής στο Μπέρμιγχαμ αλλά και τον αγώνων, Κατερίνα Στεφανίδη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ταξίδεψε στο Μπέρμιγχαμ με καλύτερη φετινής της επίδοση το 4,83 και είναι η τέταρτη καλύτερη φέτος στον κόσμο. Κύριες αντίπαλες στην προσπάθεια να κατακτήσει το μοναδικό χρυσό που λείπει από τη συλλογή της θα είναι η Κέιτ Ναζότ με 4,91 φέτος και η Αμερικανίδα Σάντι Μόρις με 4,90 φέτος.

Κώστας Δουβαλίδης, 60 μ. εμπόδια, προκριματικός (20:30 ώρα Ελλάδος)

Τελευταία ελληνική συμμετοχή αυτή του Κώστα Δουβαλίδη στα προκριματικά των 60 μ. με εμπόδια. Ο Έλληνας αθλητής στην 4η του συμμετοχή σε Πασκόσμιο κλειστού στίβου θα διεκδικήσει μια θέση στον ημιτελικό αν και αντιμετώπιζε μέχρι πρόσφατα πρόβλημα στον δικέφαλο. Ο Δουβαλίδης θα τρέξει στην τέταρτη προκριματική σειρά και για περάσει στον επόμενο γύρο θα πρέπει να τερματίσει στους τέσσερις πρώτους ή η επίδοση του να είναι στις τέσσερις καλύτερες στο σύνολο των σειρών. Ο αθλητής έχει πετύχει φέτος 7.69, που είναι η τέταρτη επίδοση της σειράς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου