ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

3 Μαρ 2018

ΟΤΑΝ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΘΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

Κ. Σιανίδη …είναι να απορεί κανείς μ’ αυτά τα οποία κάνεις για να αντιπολιτευτείς τον σημερινό Δήμαρχο....Δεν ξέρεις κ. Σιανίδη ότι τον χειμώνα πάντα εδώ και πενήντα χρόνια αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί στην παραλία, από τις Αλυκές μέχρι τον Φάρο????

Ήσουν τέσσερα χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος από τα οποία ένα χρόνο Αντιδήμαρχος …αλήθεια …καθαρίσατε ποτέ τον χειμώνα αυτήν την περιοχή???

Εγώ ξέρω πως ότι έχει γίνει στις Αλυκές έγινε από τον σημερινό Δήμαρχο … και φέτος η παραλιακή ζώνη ήταν περισσότερο καθαρή από κάθε άλλη χρόνια.

Τέλος, κ. Σιανίδη είσαι πολύ λίγος για να κάνεις αντιπολίτευση στην Δημοτική Αρχή και γι’ αυτό θα είσαι για πολλά ακόμα χρόνια στην καρέκλα της αντιπολίτευσης!

Θα επανέλθω σύντομα…

Ενεργός Πολίτης Β. Πιερίας

1 σχόλιο:

  1. Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου... Ενεργέ πολίτη, γνωρίζεις εδώ και 50 χρόνια ποια είναι η κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή της παραλίας, από των Αλυκών μέχρι τον Φάρο,... Συγχαρητήρια, για την Αντίδρασή σου!... που είναι μόνο ο πόνος σου, στο ότι ο κ. Σιανίδης κάνει αντιπολίτευση στον Δήμαρχό σου! Ο όρος του ''ενεργού πολίτη'' μάλλον δεν σε αντιπροσωπεύει!

    Περιμένουμε με αγωνία... να επανέλθεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή