ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

2 Μαρ 2018

Μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση: «Το Τσάϊ Ολύμπου «ζεσταίνει» τα παιδιά του ΒΕΝΙΑΜΙΝ» (φωτογραφίες)...

Ένα ιδιαίτερα όμορφο απόγευμα πέρασαν την Τετάρτη (28/2/2018) όσοι αποφάσισαν αντί για τον απογευματινό τους καφέ, ν’ απολαύσουν ένα φλυτζάνι Τσάϊ Ολύμπου στην αίθουσα της ....
Πιερίδας στο 2ο χλμ. Κατερίνης – Νέας Εφέσσου, και παράλληλα να συνδράμουν στον σκοπό του πασίγνωστου πια «Βενιαμίν».

Την φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, Βουλευτές και εκπρόσωποι βουλευτών, πολιτευτές, αξιωματούχοι της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Πιερίας, εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων και σωματείων αλλά και πολύς ακόμη κόσμος.

Όλη η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σ’ ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον υπο τους ήχους του σαξοφώνου του κ. Ιβάν Ναυροζίδη. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και πολλοί από τους τοπικούς παραγωγούς του τσαγιού Ολύμπου, οι οποίοι και ήταν οι κύριοι πρωταγωνιστές, αφού το προϊόν τους το διέθεσαν ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ για τον «Βενιαμίν» και την εκδήλωσή του.

Το ευχάριστο στην όλη υπόθεση είναι ότι όλο το εγχείρημα το αγκάλιασε η Αντιπεριφέρεια Πιερίας, αγκαλιάζοντας παράλληλα 2 σημαντικά θέματα του τόπου. Την φιλανθρωπία αλλά και την τοπική επιχειρηματικότητα.

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι ο επιχειρηματικός κόσμος της Πιερίας ενίσχυσε υλικά την εκδήλωση από την πρώτη στιγμή, γεγονός που στέλνει ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα στην κοινωνία αυτού του τόπου.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι η ιδέα, ο συντονισμός, η οργάνωση και η υλοποίηση ήταν από το Kapa-News και τους συντελεστές του, πάντα όμως με την βοήθεια των εθελοντών του ΒΕΝΙΑΜΙΝ. Πρόκειται για την δεύτερη επιτυχημένη φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώσαμε, μετά από εκείνη του Σεπτεμβρίου (11/9 – 16/9 2017) όπου συλλέξαμε περίπου 10.000 σχολικά είδη για λογαριασμό του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος. Η επιτυχία και των 2 αυτών δράσεων του kappa-News μας δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε πριν 6 μήνες και να βάλουμε κι εμείς ένα μικρό λιθαράκι στο χτίσιμο ενός καλύτερου αύριο στην τοπική κοινωνία.συνέχεια εδώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου