ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

28 Φεβ 2018

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2018: Οι τελευταίες ειδήσεις με όλα τα ονόματα...
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης είναι θέμα ωρών. Ήδη ο πρωθυπουργός έχει καταλήξει στα βασικά ονόματα. Από νωρίς ο Τσίπρας στο Μαξίμου.
Ο Αλέξης Χαρίτσης διατηρεί προβάδισμα ως πιθανός διάδοχος του Δημήτρη Παπαδημητρίου στο υπουργείο Οικονομίας. Για την ίδια θέση ....ακούγεται και το όνομα του Νίκου Παππά, αν και κάτι τέτοιο έχει μικρές πιθανότητες αφού ο κ. Παππάς έχει να ολοκληρώσει σημαντικό έργο στο πόστο το οποίο διατηρεί μέχρι σήμερα.

Η Μαρία Καραμεσίνη, νυν διοικήτρια του ΟΑΕΔ, θεωρείται η πιθανότερη αντικαταστάτρια της Ράνιας Αντωνοπούλου στη θέση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας.

Για τη θέση του Γιάννη Μουζάλα στο Μεταναστευτικής πολιτικής έχει γίνει πρόταση στο Νίκο Φίλη ο οποίος όμως φέρεται να προτιμάει το υπουργείο Πολιτισμού.

Υπάρχουν σκέψεις για μετακίνηση του Δημήτρη Βίτσα, που σήμερα είναι το νούμερο 2 στο υπουργείο Άμυνας, στο Μεταναστευτικής Πολιτικής, ενώ δεν αποκλείεται η αναβάθμιση του Γιάννη Μπαλάφα ή η μετακίνηση εκεί του νυν υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα στο Εθνικής Άμυνας.

Βέβαιη θεωρείται η αποχώρηση από το υπουργείο Πολιτισμού της Λύδιας Κονιόρδου. Ακούγεται έντονα το όνομα του προερχόμενου από το ΠΑΣΟΚ Σταύρου Μπένου.

Τέλος, αρκετά πιθανή θεωρείται η μετακίνηση του Παναγιώτη Κουρουμπλή στη θέση του Αποστόλου στο Αγροτικής Ανάπτυξης. Ο κ. Αποστόλου ενδέχεται να μείνει εκτός.Στο υπουργείο Ναυτιλίας ακούγεται έντονα το όνομα του Στέργιου Πιτσιόρλας. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο τη σημερινή θέση του κ. Πιτσιόρλα θα αναλάβει ο κ. Δημήτρης Λιάκος.

Για το υπουργείο Παιδείας, στη θέση του Ζουράρι, ακούγεται το όνομα του Παπαχριστόπουλου

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr, ο ανασχηματισμός αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα και αύριο Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία των νέων υπουργών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου