ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

20 Οκτ 2018

Ο καθηγητής, άνθρωπος του Πολιτισμού και του Αθλητισμού Χρήστος Γ. Τασχουνίδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου

Ένας νέος άνθρωπος που έχει ήδη αφήσει έντονο το αποτύπωμά του στον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό της Πιερίας, ο Χρήστος Τασχουνίδης....
θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου. Με πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς και γνώση πολλών αντικειμένων που τα δούλεψε «από μέσα», ο Χρήστος μπαίνει στη δυνατή ομάδα του Θανάση Λιακόπουλου για να προσφέρει δυναμισμό, σοβαρή προσέγγιση των θεμάτων και πάντα ηπιότητα, συναίνεση και εξεύρεση λύσεων μέσα από τον διάλογο και όχι την αντιπαράθεση.

Στα 43 του, ο Χρήστος είναι:

· Καθηγητής βιολιού στο Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης

· Καθηγητής επί σειρά ετών στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης

· Πρώην πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης

· Μέλος του διοικητικού συμβουλίου και μουσικός της Πολυτονικής Ορχήστρας Κατερίνης

· Μέλος του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου

· Πρώην αθλητής Πετοσφαίρισης του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης

· Τεχνικός Διευθυντής τμημάτων Πετοσφαίρισης ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης

· Team manager της ομάδος πετοσφαίρισης ΣΦΚ Πιερικός

· Για πολλά χρόνια Διευθυντής τμήματος marketing στην Διον Τηλεόραση Κεντρικής Μακεδονίας

Ο Χρήστος είναι γιος του αείμνηστου Γεώργιου Τασχουνίδη, επί σειρά ετών δημοτικού συμβούλου στον Δήμο Κατερίνης και πρόεδρο του Εμπορικού συλλόγου και είναι παντρεμένος με την καθηγήτρια μουσικής Γεωργία Πανίδου, έχοντας 2 παιδιά.

Ξέροντας εις βάθος τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό του τόπου μας, θα ασχοληθεί με προτεραιότητα με αυτά τα αντικείμενα, μιας και η κατεύθυνση του συνδυασμού μας είναι κάθε σύμβουλος να προσφέρει κατά κύριο λόγο στο αντικείμενο που γνωρίζει καλά.

Ο Χρήστος Τασχουνίδης δήλωσε για την απόφασή του αυτή: «Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Θανάση Λιακόπουλου. Ξέροντας πολύ καλά τον ίδιο τον Θανάση και τις ικανότητές του, διαπίστωσα με χαρά ότι κτίζεται μία νέα, δυνατή και σοβαρή ομάδα καταρτισμένων ανθρώπων, που έχουν σχέδιο, πρόγραμμα και πολλή όρεξη για προσφορά. Πιστεύω ακράδαντα ότι βάζοντας και πάλι τον Δημότη σε πρώτο πλάνο, ακούγοντας με προσοχή το πρόβλημα και την πρότασή του, με πολλή προσπάθεια, οργάνωση, συνέπεια και συναίνεση θα πετύχουμε όλοι μαζί το άλμα που χρειάζεται ο Δήμος μας. Λίγα λόγια, πολλή δουλειά».

Θανάσης Λιακόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης
thanasis.liakopoulos@yahoo.com
www.facebook.com/Liakopoulos.Thanasis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου