ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

13 Αυγ 2018

ΛΑΒΡΑΚΙ ΦΙΛΕΤΟ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ...

ΥΛΙΚΑ:
 4 φιλέτα λαυράκι
1 φινόκιο
1 κλωνάρι σέλερι
 1 μεγάλο κρεμμύδι....

3 κολοκύθια....
1 φρέσκο κρεμμύδι
1 λεμόνι
 2 κ.σ φρέσκο θυμάρι
 1 σκελίδα σκόρο
 3 κ.σ ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
1 κύβος λαχανικών MAGGI

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζητήστε από το ψαρά να σας φιλετάρει τα λαυράκια.

Πλύνετε καλά τα λαχανικά και κόψτε το κρεμμύδι και το φινόκιο σε μεγάλα ‘’ φεγγαράκια ‘’.

Κόψτε σε χοντρές φέτες το κολοκύθι και σε μακρόστενα μπαστουνάκια το σέλερι.

Τοποθετήστε ένα κομμάτι λαδόκολλα σε ένα πυρίμαχο σκεύος και αραδιάστε μέσα σε αυτό τα λαχανικά.

Βάλτε στο μπλέντερ τον κύβο λαχανικών MAGGI, το ελαιόλαδο, το σκόρδο, 4 κ.σ ζεστό νερό και το μισό θυμάρι, χτυπήστε καλά μέχρι να διαλύσει ο κύβος λαχανικών και ρίξτε μέσα στα λαχανικά.

Κλείστε τη λαδόκολλα και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.

Βγάλτε από το φούρνο και ανοίξετε τη λαδόκολλα, τοποθετήστε πάνω από τα λαχανικά τα φιλέτα, κόψτε σε ‘’φεγγαράκια’’ το λεμόνι, προσθέστε το υπόλοιπο θυμάρι, το πιπέρι και λεπτοκομμένο το φρέσκο κρεμμύδι. Ψήστε ξεσκέπαστο για ακόμη 10 λεπτά και σερβίρετε όσο είναι ακόμη ζεστό.
https://www.maggicooking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου