ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

12 Ιουν 2018

Στη φυλακή ο παππούς - τέρας. Κακοποιημένο το κοριτσάκι (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρουν οι πρώτες πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν από τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων στην υπόθεση του συνταξιούχου δικηγόρου παππού στην Λαμία που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρους της 7χρονης εγγονής του και του 9χρονου εγγονού του....
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το lamiareport.gr, η ιατροδικαστής Λαμίας, παρέδωσε στις εισαγγελικές αρχές τα αποτελέσματα των εξειδικευμένων εργαστηριακών εξετάσεων, που είχε παραγγείλει μετά την εξέταση της 7χρονης αλλά και του 9χρονου αδερφού της.

Στο πόρισμα της σύμφωνα με πληροφορίες, τονίζει ότι διαπίστωσε σημάδια τριβής στα γεννητικά όργανα του κοριτσιού και μερική ρήξη παρθενικού υμένα που προήλθε τουλάχιστον 3 με 5 ημέρες πριν τις 7 Ιουνίου, με την σημείωση ωστόσο ότι «χρειάζονται και περαιτέρω εξετάσεις...».

Τα αποτελέσματα αυτά οδήγησαν τον συνήγορο του 69χρονου παππού, Δημήτρης Κρούπη, να παραιτηθεί από την υπεράσπιση του πελάτη του.

«Οι αρχές μου δε μου επιτρέπουν να συνεχίσω την υπεράσπιση του συναδέλφου…», ήταν οι δηλώσεις του κ. Κρούπη.

Πηγή- Βίντεο: lamiareport.gr

Δείτε το βίντεο κατά την έξοδο του από τα δικαστήρια:Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του μέχρι πρότινος δικηγόρου του 69χρονου: Δείτε το βίντεο με τα όσα έλεγε ο 69χρονος δικηγόρος κατά την άφιξη του στα Δικαστήρια για να απολογηθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου