ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

9 Μαΐ 2018

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών - Τμήμα Κατερίνης

Στα πλαίσια της 3ης χρονιάς συνεργασίας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου “Εντός Έδρας”, με το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Τοπικού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού....
το οποίο έχει αναλάβει για το 2017-18 την υγειονομική κάλυψη αγώνων του πρωταθλήματος υποδομής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας που πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του “Εντός Έδρας”, παραδόθηκαν από τον υπεύθυνο της Ακαδημίας, τέσσερα (4) γιλέκα ασφαλείας Safety Vest Fluo Yellow της εταιρείας NORDCAP για τις ανάγκες του Τμήματος.

Η εθελοντική διοίκηση και όλοι οι εθελοντές του Τμήματος, ευχαριστούν θερμότατα τους ιδιοκτήτες της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου “Εντός Έδρας”, κ. Βελισσαρίδη Ιωάννη και κ. Θειόπουλο Σωτήριο για την ευγενική τους αυτή προσφορά, καθώς για να υπάρξει μία Εθελοντική ομάδα και να μπορεί να παρέχει αξιόπιστο έργο, χρειάζονται, εκτός από το έμψυχο υλικό και τις γνώσεις, αναλώσιμα υλικά και κατάλληλος εξοπλισμός.

Ευχόμαστε, η προσφορά αυτή, να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση, γιατί το Εθελοντικό έργο θα πρέπει να βρίσκει στο διάβα του θερμούς υποστηρικτές για να μπορεί να ευδοκιμήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου