ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

8 Μαρ 2018

Ψάρι γλώσσα με μουστάρδα

Υλικά που χρειαζόμαστε για μια μερίδα:
180 γραμμ. ψάρι γλώσσα ή οποιοδήποτε φιλέτο ψαριού
1 κουταλάκι ελαιόλαδο.... 1 με 2 κουταλάκι χυμό λεμονιού
½ κουταλάκι μουστάρδα
Λίγο φλούδα λεμονιού
Αλάτι
Τρόπος παρασκευής:
Πλένουμε καλά και στεγνώνουμε το ψάρι. Αλείφουμε το ψάρι με το ελαιόλαδο, το βάζουμε σ’ ένα ταψάκι και ρίχνουμε από πάνω το μίγμα του λεμονιού, της μουστάρδας και των μυρωδικών. Ψήνουμε σε απόσταση 12 με 15 εκατοστά από την φωτιά για 3 – 4 λεπτά. Γυρίζουμε το ψάρι και το αφήνουμε να ψηθεί και από την άλλη μεριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου