ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

12 Φεβ 2018

Τα θερμά συγχαρητήρια και την αγάπη μας στον Δημήτρη Λακασά, Πρόεδρο της Olympia Electronics και Επικεφαλής Think-Tank Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος.


Μετά το πέρας του Εκκλησιασμού την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 στην αίθουσα του Α’ Δημοτικού Σχολείου στην προσπάθειά του να συμβάλλει στην εξωστρέφεια από την κρίση στους Συμπατριώτες μας μίλησε ο Δημήτρης Λακασάς, με θέμα:«Παράγω και εξάγω. Συνεργασία και εξωστρέφεια ως διέξοδος από την κρίση»....Η ομιλία του ήταν πλήρως συγκροτημένη και κατανοητή σε όλους μας. Η αίθουσα κατάμεστη, γινόταν το αδιαχώρητο και επικρατούσε απόλυτη ησυχία παρακολουθώντας με προσοχή τον ομιλητή.
Ανέπτυξε και επεσήμανε τον μονόδρομο στην Καινοτομία, την ανάγκη να παράγει η χώρα μας ,την εξωστρέφεια και την έξοδο από τη κρίση, την Πολιτική κρίση που βιώνουμε χωρίς Εθνικό Στρατηγικό Σχεδιασμό για την ανάπτυξη, το πρόβλημα της ανεργίας, το πρόβλημα των ασφαλιστικών εισφορών και η συνέπεια που έχουν στο συνταξιοδοτικό, το δημογραφικό και οι συνέπειες και πολλά άλλα που αφορούν την οικονομία την παραγωγή και την χώρα μας.
Μίλησε για το μεγάλο μεταναστευτικό κύμα που προκλήθηκε στην χώρα μας από το 2010 μέχρι σήμερα, ώστε 400.00 επιστήμονες ως μετανάστες αναζήτησαν εργασία και παράγουν σήμερα σε ξένες χώρες με ότι αυτό συνεπάγεται στην Ελληνική Οικονομία αλλά και την Ελληνική Οικογένεια.
Πρόθυμος να βοηθήσει την περιοχή μας σε ότι χρειαστεί και μπορεί να φανεί χρήσιμος.
Ανάφερε τα δυνατά σημεία της περιοχής μας που μπορούν να αξιοποιηθούν με καινοτόμους ιδέες και να φέρουν ανάπτυξη δημιουργώντας θέσεις εργασίας, όπως η Ιστορία μας μέσα από το τρίγωνο Βεργίνα-Δίον-Πύδνα. Ο Ζορμπάς για τον Κολινδρό το κεράσι με μεταποίηση σε snaps, το κρασί φέρνοντας το παράδειγμα του καλύτερου κρασιού «ΒΑΣΙΛΙΑΣ» που παράγεται στον Κολινδρό με σταφύλι ποικιλίας «Κουλιντρό».
Παρότρυνε γονείς και εκπαιδευτικούς στον επαγγελματικό προσανατολισμό των μαθητών, να παροτρύνουν τους μαθητές σε τεχνολογικές σχολές-πληροφορική'-ρομποτική κ.λ.π διότι είναι απαραίτητοι στο μέλλον για την παραγωγή-υπηρεσίες με προοπτική διασφαλισμένες θέσεις και με εργασίας.
Ήταν ευδιάθετος, χαρούμενος ,ευχάριστος, χρήσιμος και Καινοτόμος.
Έλαβε την αγάπη μας, τα εγκάρδια χειροκροτήματα μας , τις ευχές μας.
Τον συγχαίρουμε και τον ευχαριστούμε.
Συγχαίρουμε επίσης τους γονείς του Νικόλαος Λακασά εμπνευστή και ιδρυτή της Olympia Electronics την μητέρα του Ευθαλία όπως και τα αδέρφια του που συμβάλουν στις επιτυχίες.
Δημήτρη με πολύ αγάπη …μας κάνεις υπερήφανους!!!
#olympia_elektronics

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου