ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

2 Φεβ 2018

Εύκολη λεμονόπιτα με τραγανή βάση: Το επιδόρπιο που αρέσει σε όλους!




Υλικά
Για την κρούστα:
1 1/4 της κούπας καρύδια (μακαδάμια)
1 1/4 της κούπας καρύδια (πεκάν)
1/2 κούπα αποξηραμένοι χουρμάδες (σε νερό για μια ώρα)
1/2 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας....
λίγο αλάτι

Για τη γέμιση:

1 1/2 της κούπας χυμός lime
1 κούπα σιρόπι αγάβης
1/2 κούπα γάλα καρύδας
1 1/4 της κούπας λάδι καρύδας
2 ώριμα αβοκάντο, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση
1/2 κουταλάκι αλάτι
2 κουταλιές εκχύλισμα βανίλιας

Εκτέλεση: Αλείψτε ένα ταψί με λίγο λάδι καρύδας. Τρίψτε πολύ καλά τους ξηρούς καρπούς μαζί με τους χουρμάδες, τη βανίλια, το αλάτι στο μπλέντερ. Καλύψτε με αυτό το μείγμα τον πάτο του ταψιού και στρώστε καλά το υλικό. Στο μπλέντερ και πάλι, ρίξτε το λάδι καρύδας, το γάλα καρύδας, το αβοκάντο, το σιρόπι αγάβης, τον χυμό lime, το αλάτι και τη βανίλια και χτυπήστε τα πολύ καλά. Περιχύστε την κρούστα στο ταψί με τη γέμιση και αφήστε στο ψυγείο να παγώσει όλο το βράδυ!
για Συνταγές και Γλυκά.πατήστε εδώ...
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου