ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

1 Φεβ 2018

Κοπή βασιλόπιτας του Κ.Η.Φ.Α.Α....

Tην Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018, το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ανοϊκών Ασθενών (Κ.Η.Φ.Α.Α.) του Γ.Ν.Κ.-Ψ.Τ., έκοψε την Αγιοβασιλιάτικη πίτα στο χώρο στέγασής του.... Στη γιορτή παραβρέθηκαν εκτός από το προσωπικό και τα μέλη, συγγενείς και φροντιστές τους, καθώς και ο Σύλλογος Μικρασιατών Πιερίας.

Η εκδήλωση άνοιξε με τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς από τα μέλη του Κ.Η.Φ.Α.Α., συνεχίστηκε με το ανάγνωσμα του βίου του Αγίου Βασιλείου και ακολούθησε χορευτική παράσταση με το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου, προσφέροντας κέφι και ζωντάνια τόσο στα μέλη, όσο και σ’ όλους τους παρευρισκόμενους. Ακολούθησε χορός από όλους ενώ στη συνέχεια η προϊσταμένη, έκοψε τη βασιλόπιτα και πρόσφερε το δώρο στον τυχερό που πέτυχε το φλουρί. Η εκδήλωση, έκλεισε με ένα πλούσιο γεύμα (προσφορά του προσωπικού).

Το Κ.Η.Φ.Α.Α., στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του παλαιού Γ.Ν.Κ., λειτουργεί από Δευτέρα ως Παρασκευή, κατά τις πρωινές ώρες και παρέχει, ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, από εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας, με εμπειρία ετών στις ανοϊκές διαταραχές και σε προβλήματα μνήμης (Πληροφορίες: στο τηλέφωνο: 2351046910 κ. Πετρίδου Χριστίνα).

Ο Διοικητής

Ανέστης Μυστρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου