ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

3 Φεβ 2018

Σύσκεψη στον Κολινδρό για την οργάνωση των εκδηλώσεων εορτασμού της επανάστασης του ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ το 1878 και της υποδοχής του προέδρου της Δημοκρατίας κ.ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ.Ενόψει της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της κήρυξης Επανάστασης 22ας Φεβρουαρίου 1878 στον Κολινδρό για την απελευθέρωση της Μακεδονίας....πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018 με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Λαγδάρη σύσκεψη στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Κολινδρού για να συζητηθούν λεπτομέρειες για την υποδοχή του Προέδρου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν όσοι εμπλέκονται άμεσα στην προετοιμασία του εορτασμού, όπως παρακάτω: οι ιερείς του Κολινδρού κ. Χρήστος Παπαϊωάννου και κ. Παναγιώτης Τιμαμόπουλος, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας κα. Βασιλική Νικολοπούλου, ο Αντιδήμαρχος καθημερινότητας-καθαριότητας κ. Κωνσταντίνος Κακάνης, ο Πρόεδρος ΔΗ.ΚΟΙ.ΝΕ. κ. Ιωάννης Λιόλιος, η Πρόεδρος της Δ.Κ. Κολινδρού κα. Δέσποινα Παπαργυρίου, ο Τοπικός Αστυνόμος Κολινδρού κ. Γεώργιος Βασιλειάδης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Νικολάου Λούση κ. Βασίλειος Τσαρτσαρής και οι υπηρεσιακοί παράγοντες κα. Αλεξάνδρα Κόρακα, κ. Χρήστος Κομπατσιάρης και κ. Θωμάς Γκέκας.

Συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα Διοικητικά και Τεχνικά θέματα που αφορούν την άρτια διοργάνωση της Τοπικής ιστορικής εορτής.

Οι παρευρισκόμενοι ανέλαβαν ξεχωριστά τις αρμοδιότητες που τους αναλογούν για να φέρουν εις πέρας.

Προγραμματίστηκαν τακτικές συσκέψεις για την αρτιότερη διοργάνωση.


Από το Γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου