ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

31 Ιαν 2018

Αγιασμός, ετήσιος απολογισμός και κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας για τον Θρακικό Γανόχωρας...

Ιδιαίτερη χρονιά το 2018 για τον Θρακικό Γανόχωρας. Το χωριό μας, η Γανόχωρα, κλείνει 95 χρόνια ζωής. Σήμερα λοιπόν κάναμε τον αγιασμό, το ετήσιο απολογισμό και την κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας.
Εκ μέρους του Δ/Σ , ευχαριστώ θερμά τους Γανοχωρίτες, τα μέλη και τους φίλους του.... συλλόγου μας, που όπως πάντα έτσι και σήμερα, είναι δίπλα στον Θρακικό. Το παρόν έδωσαν Πρόεδροι και Εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων και τους ευχαριστούμε πολύ.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης μας κ. Σοφία Μαυρίδου, εκπρόσωπος της Βουλεύτριας κ. Μπέττυ Σκούφα, εκ μέρους του Δήμου Κατερίνης οι κύριοι Δημήτριος Ντούρος, Πόπη Τζουμέρκα, Θεόδωρος Παυλίδης, Χρυσόστομος Κυραηλίδης, Νίκος Κατανάς, ο περιφερειακός σύμβουλος Στέφανος Μπιτόπουλος, η αντιπολίτευση του Δήμου Κατερίνης κύριοι Γιωργος Κυριακιδης, Νίκος Μακρίδης, Ανδρέας Καρασαββίδης καθώς και οι Φώντας Μπαραλιάκος, Αθανάσιος Λιακόπουλος. Το «παρών» έδωσε και ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Νταντάμης Γιώργος.
Τιμούμε και ευχαριστούμε όλα αυτά τα στελέχη τις τοπικής αυτοδιοίκησης που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας. Τέλος ευχαριστούμε, τον κ. Αποστόλης Μοσχολούρης, Αντώνης Μούμος, Πέτρος Σταθακόπουλος που κάλυψαν την εκδήλωση με φωτογραφίες και βίντεο, καθώς επίσης και την δημοσιογράφο Εύη Μιχωλού για το ρεπορτάζ.
Επί προσωπικού, ευχαριστώ από την καρδιά μου το Δ/Σ του συλλόγου μας, Σουλη Λευτερηςς, Μαρία Μακρίδου, Δημήτρη Τουμλελέ, Μαρία Τούσκα, Κική Δημητρίου που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για το καλό του Θρακικού!
Δείτε φωτορεπορτάζ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου