ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

6 Δεκ 2017

«Αιώνιος τσάρος» ο Πούτιν – Ξανά υποψήφιος για την προεδρία της Ρωσίας.


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έκανε σήμερα την πολυαναμενόμενη δήλωση πως θα είναι και πάλι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του Μαρτίου 2018....«Ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για τη θέση του προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας», δήλωσε ο Πούτιν στη διάρκεια συνάντησής του με τους εργάτες ενός εργοστασίου στο Νίζνι Νόβγκοροντ, στις όχθες του ποταμού Βόλγα, η οποία αναμεταδιδόταν απ’ ευθείας από την τηλεόραση.

Λίγη ώρα νωρίτερα, σε μια εκδήλωση νέων στη Μόσχα, ένας από τους οικοδεσπότες ρώτησε τον Πούτιν αν θα είναι υποψήφιος.

Ο Ρώσος ηγέτης ρώτησε το κοινό αν θα υποστήριζε την υποψηφιότητά του. «Ναι», απάντησε το ακροατήριο ξεσπώντας σε έντονο χειροκρότημα.

«Αυτή η απόφαση θα ληφθεί στο εγγύς μέλλον», είπε ο Πούτιν στο ακροατήριο. «Και όταν τη λάβω οπωσδήποτε θα λάβω υπόψη τη συνομιλία μας σήμερα και την αντίδρασή σας», είπε.

Ο Ρώσος «τσάρος» όπως τον αποκαλούν στη Δύση απολαμβάνει, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, ποσοστό δημοτικότητας γύρω στο 80% και αναμένεται να κερδίσει με άνεση.

Ο 65χρονος Πούτιν βρίσκεται στην εξουσία, είτε ως πρόεδρος είτε ως πρωθυπουργός, από το 2000. Αν, όπως αναμένεται, κερδίσει τέταρτη προεδρική θητεία τον Μάρτιο, θα μπορέσει να υπηρετήσει για άλλα έξι χρόνια στον θώκο έως το 2024.

2 σχόλια:

  1. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κος Πούτην ΑΠΕΔΕΙΞΕΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Χριστιανός Ορθόδοξος. ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ . ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ. ΕΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕΝ Η Ρωσία ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ Κο Πούτην Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή