ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

13 Νοε 2017

ΚΕΑ-keaprogram: Δύο τρόποι για την υποβολή της αίτησής σας-Οι αλλαγές στα ΚΕΠ...


Δύο τρόπους έχουν στη διάθεσή τους οι ενδιαφερόμενοι πολίτες προκειμένου να υποβάλλουν την αίτησή τους για το πρόγραμμα του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (www.keaprogram.gr). Ενημερωθείτε γι’ αυτούς αλλά και για το τι ισχύει μετά τις αλλαγές που έχουν σημειωθεί ....

εξαιτίας της ομαλοποίησης στον αριθμό των πολιτών που προσέρχονται στα ΚΕΠ για να εξυπηρετηθούν.Συγκεκριμένα, το βασικό που θα πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι έχει αρθεί ο περιορισμός στην εξυπηρέτηση των πολιτών στα ΚΕΠ με βάση το ΑΦΜ τους, μέτρο το οποίο είχε υιοθετηθεί αρχικά προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο τεράστιος όγκος αιτήσεων που είχαν να διαχειριστούν οι υπάλληλοι εξαιτίας του μεγάλου αριθμού των ενδιαφερόμενων.Πλέον, στην πλειοψηφία των δήμων της χώρας εξυπηρετούνται ΟΛΑ τα ΑΦΜ, γεγονός που διευκολύνει τη διαδικασία υποβολής αίτησης.

Αξίζει βεβαίως να σημειωθεί ότι υπάρχει πάντοτε η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν μόνοι τους τις αιτήσεις τους, επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, www.keaprogram.gr.

Πατήστε εδώ για να μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου