8 Νοε 2017

Καραμελωμένες φτερούγες κοτόπουλου...




Υλικά
Κοτόπουλο
αλάτι
πιπέρι
σόγια
μέλι....


σουσάμι
αυγό
σκόρδο
ξύδι
corn flour
σησαμέλαιο
καλαμποκέλαιο

Εκτέλεση

Αφού ψιλοκόψουμε το κοτόπουλο, αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το corn flour, ένα αυγό τ’ ανακατεύουμε καλά και τα περνάμε για λίγα λεπτά στο τηγάνι ώσπου να δέσουν όλα μαζί τα υλικά.

Βάζουμε μια κουταλιά της σούπας καλαμποκέλαιο στο wok προσθέτουμε σκόρδο, το μαριναρισμένο κοτόπουλο, σόγια, μέλι, ξύδι και τρεις σταγόνες σησαμέλαιο, δένουμε με corn flour και στο τέλος ρίχνουμε το σουσάμι.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις