ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

5 Νοε 2017

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ...

Συνεδρίαση με κεντρικό εισηγητή τον Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού Αξιολόγησης και Επιμόρφωσης Στελεχών, Δρ. Χρίστο Βλαχοκώστα
Τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 19:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση στα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο.... Κατερίνης. Στη συνεδρίαση θα συμμετάσχει και ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Αξιολόγησης και Επιμόρφωσης Στελεχών, Δρ. Χρίστος Βλαχοκώστας, που θα αναλύσει ζητήματα σχετικά με την αξιολόγηση των οργανωτικών δομών της ΝΔ και την επιμόρφωση των στελεχών. Τη συνεδρίαση θα τιμήσει επίσης με την παρουσία του ο Άνθιμος Αμανατίδης, Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Δυτικής, Κεντρικής, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Οι ενότητες που θα αναπτυχθούν από τον Αναπληρωτή Γραμματέα Αξιολόγησης& Επιμόρφωσης Στελεχών, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης είναι:

Συνοπτική παρουσίαση διαθέσιμου ερωτηματολογίου και των εργαλείων αξιολόγησης οργανωτικής λειτουργίας σε οργανώσεις. Στο πλαίσιο αυτό εντείνεται η προσπάθεια για τη βελτίωση της οργανωτικής λειτουργίας και υπογραμμίζεται η σημαντικότητα εννοιών όπως η αξιολόγηση για (αυτό)βελτίωση και η απολογιστική ανάδραση.

Περιγραφή στοιχείων της θεωρίας «Έξυπνων» Στελεχών/«Έξυπνων» Οργανώσεων/«Έξυπνων πολιτικών οργανισμών» και εργαλείων Ευαισθητοποίησης-Ενδυνάμωσης-Συμμετοχικότητας-Αλληλεπίδρασης πολιτών και πολιτικών στελεχών με στόχο την ενίσχυση της συλλογικής πολιτικής συνείδησης.

Προτάσεις επίλυσης πιθανών προβλημάτων οργανωτικής λειτουργίας.

Στόχοι για την επόμενη περίοδο λειτουργίας των Οργανώσεων / Μελλοντικές Προκλήσεις.

Στόχος της προσπάθειας του Οργανωτικού της ΝΔ είναι να εστιάζονται ανάγκες και να προτείνονται τρόποι για την κάλυψη των εν λόγω οργανωτικών αναγκών.

Η συνεδρίαση συμβάλλει και στην προσπάθεια του Οργανωτικού της ΝΔ για την ανανέωση και τη βελτίωση του Κανονισμού Πανελλαδικής Λειτουργίας. Επίσης θα διερευνηθούν και θα καταγραφούν πιθανά γνωστικά αντικείμενα, στα οποία τα στελέχη θα επιθυμούσαν να επιμορφωθούν σε κάθε περιοχή. Η συνεδρίαση θα περιλαμβάνει επίσης καταγραφή γενικότερων τοπικών προβλημάτων και έχουν κληθεί να την παρακολουθήσουν όλα τα μέλη της ΝΟΣ Ν.Δ. Πιερίας, μέλη και στελέχη του κόμματος.

Για τη ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Κατερίνης

Ο Πρόεδρος

Σπύρος Κουλκουδίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου