ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

6 Νοε 2017

Ο Μορφωτικός σύλλογος νέων Κορινού , συμμετείχε με το προχωρημένο παιδικό τμήμα στο 5ο πανελλήνιο παιδικό φεστιβαλ παραδοσιακών χορών που διοργάνωσε ο σύλλογος Εβριτών Ξάνθης ...

Ο Μορφωτικός σύλλογος νέων Κορινού , συμμετείχε με το προχωρημένο παιδικό τμήμα στο 5ο πανελλήνιο παιδικό φεστιβαλ παραδοσιακών χορών που διοργάνωσε ο σύλλογος Εβριτών Ξάνθης . Στην εκδήλωση οι χορευτές μας παρουσίασαν χορούς και τραγούδια των Πιερίων ....και κέρδισαν επάξια τους επαίνους και τον θαυμασμό όλων για την άριστη παρουσίαση των χορών , το ήθος και την ωριμότητα που έδειξαν καθ’ όλη την εκδήλωση .

Το χειροκρότημα του κόσμου , ο θαυμασμός και οι έπαινοι που δεχθήκαμε από όλους , μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας γεμίζει με επιπλέον όρεξη και μεράκι να συνεχίσουμε το πολιτιστικό μας έργο .
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους χορευτές μας που αν και μικροί στην ηλικία είναι πάρα πολύ μεγάλοι στον χορό και μας γέμισαν για ακόμη μια φορά με απερίγραπτη χαρά και υπερηφάνεια .
Ευχαριστούμε πολύ τον σύλλογο Εβριτών Ξάνθης για την πρόσκληση και την ευκαιρία που μας έδωσε να παρουσιάσουμε την χορευτική παράδοση των Πιερίων , καθώς επίσης πολλά συγχαρητήρια για την όλη διοργάνωση .

Συγχαρητήρια στην χοροδιδάσκαλο των παιδικών τμημάτων του συλλόγου μας Καρτσαμπα Καλλιόπη για το άριστο αποτέλεσμα που φάνηκε για ακόμη μια φορά επί σκηνής .

Ευχαριστούμε πολύ τον Γιώργο Τσιρίμπαση που με την γκάιντα συνόδεψε το χορευτικό μας τμήμα και ήταν παρών σε πολλές πρόβες .

Τέλος ένα ευχαριστούμε πολύ τον Σεραφή Στέλιο που σε ακόμη μια εκδρομή του συλλόγου μας τον είχαμε οδηγό με το λεωφορείο του και έκανε το ταξίδι μας άνετο και με ασφάλεια .

Μετά τιμής το Δ.Σ
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου