ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

12 Νοε 2017

ΟΑΕΔ: Όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για το δώρο Χριστουγέννων 2017...


Δείτε όλα τα στοιχεία και τις τελευταίες πληροφορίες και τα στοιχεία που σας αφορούν και ενημερωθείτε για το τι ισχύει αναφορικά με το δώρο Χριστουγέννων το οποίοι δικαιούνται οι επιδοτούμενοι άνεργοι του ΟΑΕΔ (oaed.gr)....

από τον οργανισμό εφόσον έχουν επιδοτηθεί το διάστημα από 1 Μαΐου 2016 έως και 31 Δεκεμβρίου 2017Αναλυτικότερα, ο ΟΑΕΔ ,όπως κάθε χρόνο παρέχει στους άνεργους που λαμβάνουν επίδομα ανεργίας, Δώρο Χριστουγέννων ίσο με το ποσό της τακτικής επιδότησης εάν έχουν πάρει επίδομα από 1 Μαΐου έως 31 Δεκεμβρίου και αναλογία σε όσους έχουν πάρει επιδότηση για μικρότερη διάρκεια ίση με 3 ημερομίσθια ανά μήνα επιδότησης.
Το Δώρο Χριστουγέννων δίνεται στους δικαιούχους από τον ΟΑΕΔ, κάθε χρόνο λίγο πριν ή μέσα στην εβδομάδα των Χριστουγέννων.Το ποσό που δικαιούνται οι επιδοτούμενοι άνεργοι είναι ίσο με το επίδομα ανεργίας εφόσον έπαιρναν το βοήθημα από 1ης Μαΐου μέχρι 31 Δεκεμβρίου. Εφόσον έπαιρναν επίδομα για διάστημα μικρότερο από το παραπάνω θα δικαιούνται οικονομική ενίσχυση ίση με τρία (3) ημερήσια επιδόματα ανεργίας για κάθε μήνα επιδότησης..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου