ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

13 Οκτ 2017

Vodafone TV: Πόσο κοστίζουν τα κανάλια Novasports.
Σε μία σημαντική κίνηση η οποία αλλάζει τα δεδομένα στην τηλεοπτική αγορά προχώρησε η Vodafone η οποία εξασφάλισε στους συνδρομητές της τη δυνατότητα να παρακολουθούν από την πλατφόρμα της τα αθλητικά κανάλια novasport μετά από τη συμφωνία της με την Νova....Η Vodafone έχει ξεκινήσει ήδη την εμπορική διάθεση της υπηρεσίας από τα καταστήματα της. Τα κανάλια της novasport προσφέρονται αποκλειστικά στους συνδρομητές της και σε αυτούς που έχουν ενεργοποιήσει την υπηρεσία vodafone tv. To επιπλέον κόστος ανέρχεται σε 12 ευρώ μηνιαίως.

Κατά την διαδικασία της αίτησης οι τεχνικοί της Vodafone εξετάζουν εάν η ταχύτητα σύνδεσης είναι ικανή να “σηκώσει” την υπηρεσία. Σε περίπτωση που η σύνδεση είναι κάτω από 5,5 mbps – αφορά σχετικά μικρό αριθμό – δεν προχωρούν στην πώληση του προϊόντος.

Στα σκαριά είναι και η τηλεοπτική πλατφόρμα της Wind η οποία επίσης θα φιλοξενεί τα κανάλια novasports. Σύμφωνα με πληροφορίες του news247 η εμπορική διάθεση αναμένεται να ξεκινήσει την περίοδο των γιορτών ή το αργότερο στις αρχές του 2018.

Η κίνηση αυτή έρχεται να προστεθεί στην γενικότερη κινητικότητα του τελευταίου διαστήματος όπου η Cosmote TV προχώρησε σε μερική αλλαγή των καναλιών που προσφέρει από την πλατφόρμα της, κίνηση που οδήγησε σε έντονες αντιδράσεις από τους συνδρομητές της, αλλά και τη φημολογούμενη έναρξη διαδικασίας πώλησης της CYTA η οποία επίσης είχε δημιουργήσει τηλεοπτική πλατφόρμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου