10 Οκτ 2017

Τορτίγιας με μαρούλι, ντομάτα και γαλοπούλα - Ετοιμάστε ένα γρήγορο και νόστιμο σνακ.


    Υλικά για 2-4 άτομα:
    2 κουταλιές σούπας μαγιονέζα για κάθε τορτίγια
    6 πίτες τορτίγιας 20 εκ. η καθεμία
    12 φέτες καπνιστή γαλοπούλα στήθος
    1 ντομάτα κομμένη σε φέτες
    12 φέτες τυρί τσένταρ
    6 φύλλα μαρουλιού Εκτέλεση .... Απλώνετε τις τορτίγιας στον πάγκο της κουζίνας. Στη συνέχεια απλώνετε τη μαγιονέζα σε κάθε πίτα τορτίγιας.
    Προσθέτετε από 2 φέτες γαλοπούλα - τσένταρ σε κάθε τορτίγα, 1 φύλλο μαρούλι, 3 φέτες ντομάτας.
    Έπειτα τυλίγετε σε ρολό κάθε πίτα τορτίγιας προσεκτικά.
    Βάζετε στο ψυγείο για 15 λεπτά και σερβίρετε.
  1.                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις