ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

5 Σεπ 2017

Μουσική βραδιά με το σχήμα «PEROtheband» απόψε στην 33η Εμποροπανήγυρη του Δήμου Κατερίνης.Το προσωπικό του ύφος και αισθητική σε αγαπημένα τραγούδια – διασκευές, καθώς και σε δικά του κομμάτια, θα παρουσιάσει απόψε στις 9:00, στον ψυχαγωγικό χώρο της 33ης Εμποροπανήγυρης, το συγκρότημα «PEROtheband»....
Το συγκρότημα με πολλές εμφανίσεις στο ενεργητικό του, ανά την Ελλάδα εδρεύει στην Κατερίνη. Αποτελείται από τους: Θανάση Μπατάλα (με προσωπική δουλειά στο παλμαρέ του), την Κλεοπάτρα Ανδρικοπούλου στα φωνητικά, το Διονύση Κουτουζίδη στο βιολί και τον Σταύρο Αδαμαντίου στα κρουστά και στην επιμέλεια του ήχου.

Ενθουσίασαν οι ρυθμοί του μουσικού σχήματος 4 Τέταρτα

Εν τω μεταξύ, ρυθμούς swing, pop-rock, rock n roll και disco, από το μουσικό σχήμα 4 Τέταρτα απόλαυσε χθες το κοινό, το οποίο βρέθηκε στο χώρο των εκδηλώσεων. Το LIVE με διασκευές ελληνικών και ξένων κομματιών απέσπασε το παρατεταμένο χειροκρότημα των θεατών. 

Όπως είναι γνωστό, στην ειδικά διαμορφωμένη μουσική σκηνή, η οποία έχει τοποθετηθεί στο ψυχαγωγικό τμήμα της Εμποροπανήγυρης, πρωταγωνιστούν καθημερινά τοπικά μουσικά σχήματα, καθώς και δημοφιλείς ερμηνευτές της παραδοσιακής μουσικής σκηνής.

Όλες οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 21:00, ενώ η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου