ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

5 Σεπ 2017

Ο "Ποδηλάτης του Κόσμου" ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ


Η ΠΡΟΣΤΗΘΕΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΚΑΙ Η ΜΠΛΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ....Η ενημερωτική ημερίδα αφορά τους επαγγελματίες του τουρισμού, των επαγγελματιών τοπικών προϊόντων και τους νέους και νέες που θέλουν να ασχοληθούν με τον τουρισμό.

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 μ.μ. αίθουσα Πνευματικού Κέντρου "Εκάβη" 1ος όροφος στο κέντρο της Κατερίνης

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν μελέτες και εφαρμογές εναλλακτικών τουριστικών υπηρεσιών και θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τα νέα δεδομένα του Ποδηλατικού και Ιππικού τουρισμού η Μπλε Οικονομία και τα οφέλη στις τοπικές κοινωνίες.

Η ημερίδα είναι μια αφορμή να κοιτάξουμε όλοι μαζί την νέα γενιά υπηρεσιών στο τομέα του τουρισμού και να κουβεντιάσουμε πως μπορούμε η Πιερία να είναι πρωταγωνίστρια Περιφέρεια στην Ευρώπη και στον κόσμο.

Τα δεδομένα πλέον είτε των υπηρεσιών είτε της διάχυσης της πληροφορίας και διαφήμισης σε όλο τον κόσμο αλλάζουν συνεχώς και δεν υπάρχουν περιθώρια σε μια σκληρή και ανταγωνιστική αγορά να μένουμε πίσω.

Ειδικότερα οι νέοι μας που αναγκάζονται να μεταναστεύουν για εργασία, καλά είναι να γνωρίζουν πως εγκαταλείπουν έναν ανεπεξέργαστο θησαυρό σε αυτό τον παραδεισένιο τόπο με παγκόσμια αναγνωρισμένο όνομα όπως είναι αυτό του Ολύμπου.

Υπάρχουν νέα δεδομένα που είναι απαραίτητο να γνωρίζουν οι νέοι και νέες για ένα καλύτερο μέλλον στην δική τους γη.

Στην Ημερίδα όλοι οι παραβρισκόμενοι θα ζήσουν το διαφορετικό θα ενημερωθούν για το πως μπορούν να γίνονται οι διακοπές των τουριστών ενδιαφέρουσες και θα δουν κάποιους τρόπους υπηρεσιών που κάνουν τον τουρίστα να αγαπήσει την Πιερία και να επιθυμεί να έρθει πάλι και πάλι στον ομφαλό της γης.

Σας καλούμε να έρθετε ΟΛΟΙ και ΌΛΕΣ εσείς που αγαπάτε πραγματικά τον τόπο και θέλετε να γνωρίζεται το νεοδιάστατο.

Κεντρικοί Ομιλητές :

Γρηγόρης Βερροιώτης Δημοσιογράφος δημιουργός των ποδηλατικών τουριστικών προγραμμάτων «Cyclist of the world» του μοντέλου Razhdavitsa.

Ο Ποδηλάτης του Κόσμου που έχει σηκώσει στην Σόφια πανό με σύνθημα «Cyclists Welcome to Olymbus of Pieria » και κατευθύνεται με το ποδήλατό του προς την Κατερίνη.

Κώστα Αμπεριάδης Επιχειρηματίας δημιουργός των ιππικών τουριστικών προγραμμάτων του μοντέλου Razhdavitsa.

Χριστιάνα Γαρδικιώτη δημιουργός του "Meraki People" ΄.Στην Ημερίδα θα μιλήσουν επίσης:

Ξυπτερά Ευαγγελία πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας

Κων/νος Παπάζογλου Επιχειρηματίας - ιδιοκτήτης ξενοδοχείο Οικολογικής κατασκευής στην Παραλία ΚατερίνηςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου