ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

4 Σεπ 2017

Κρήτη: Έγινε το θαύμα για την μικρή Ευαγγελία

Ένα μεγάλο ευχαριστώ απηύθυνε ο πατέρας της 8χρονης Χανιώτισσας, η οποία δίνει μεγάλη μάχη για τη ζωή της.Μέσα σε περίπου πέντε μήνες από τη δημοσιοποίηση του Γολγοθά που περνά η μικρή Ευαγγελία και η οικογένειά της και την έκκληση για βοήθεια, συγκεντρώθηκε -χάρη στην ανταπόκριση χιλιάδων ανθρώπων- το απαραίτητο ποσό ώστε να ταξιδέψει το 8χρονο παιδί στην Αγγλία όπου και θα συνεχίσει την πιο σημαντική μάχη της ζωής του...

Το ποσό των περίπου 380.000 ευρώ που είναι απαραίτητο για να μεταβεί στην κλινική της Αγγλίας η Ευαγγελία, συγκεντρώθηκε και ο πατέρας της, συγκινημένος, με μια ανακοίνωσή τους απηύθυνε ένα μεγάλο ευχαριστώ
σε όλους όσοι βοήθησαν και κοινοποίησαν την έκκληση και παρακαλεί να μην τους ξεχάσουμε, να συνεχιστεί η προσπάθεια γιατί το ποσό των 380.000 ευρώ είναι μόνο για την εισαγωγή του παιδιού στο νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση του πατέρα:
«Μία υπόσχεση! Σε τρεις μέρες το Παιδί σου θα είναι Αγγλία! Μου είπε η άγνωστη. Και έτσι θα γίνει.

Τα Χανιά, όλη η γη, από Ελλάδα μέχρι Αυστραλία, από Έβρο μέχρι Ηράκλειο με στήριξαν, με βοήθησαν και το παιδί μου θα ταξιδέψει Αγγλία. Μαζεύτηκαν τα χρήματα για την εισαγωγή του παιδιού μου, το παιδί μου θα το πάω αγκαλιά και θα περάσω το κατώφλι της κλινικής για την ελπίδα ζωής. Τα Χανιά και όλη γη από κάθε γωνιά, με βοήθησαν. Πόσα ευχαριστώ μπορώ να πω; Δεν φτάνουν.

Σας παρακαλούμε μην σταματήσετε την προσπάθεια, τα έξοδα είναι πάρα πολλά, για τη διαμονή μας, για τις περαιτέρω εξετάσεις. Όταν θα μου πούνε, συγγνώμη πρέπει να κάνουμε μια έξτρα εξέταση που το κόστος θα ξεπερνά τα φυσιολογικά επίπεδα, να μπορώ να ανταποκριθώ. Τα χρήματα φτάνουν για να περάσω το κατώφλι και γιαυτό σας ευχαριστώ μέσα από τη ψυχή μου.

Μην με ξεχάσετε, μην ξεχάσετε την Ευαγγελία, σας παρακαλώ, μου δώσατε το βήμα να περάσω το κατώφλι, εσείς τα Χανιά,εσείς όλη η γη, από Αμερική μέχρι Αυστραλία, από Χανιά μέχρι Θεσσαλονίκη όλα τα κρητικά site που ανάδειξαν το πρόβλημα μου και με βοήθησαν τόσο πολύ, μη με ξεχάσατε.

Θα μπούμε, Ναι, αλλά πρέπει να ανταποκριθουμε στα έξοδα, ώστε να βγούμε κιόλας από εκεί. Για όλα αυτά που θα χρειάζεται να ανταποκριθώ.

Απλά μην ξεχάσετε την Ευαγγελία. Μέσα από την καρδιά μου. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας, τον καθένα ξεχωριστά, για τα κρητικά site που με στήριξαν τόσο πολύ, για την κ. Ιωάννα Ροζακη που έβγαλε το παιδί μου στον αέρα.

Αρ. Λόγ. 6635-106838-558 και IBAN GR08 0171635000663510 ΙΒΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ Λεβάκη Γεωργία (Μητέρα)

Συνεχίστε δυναμικά. Μη μας ξεχάσετε..»

Πηγή πληροφοριών: Flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου