ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

11 Σεπ 2017

Προσλήψεις-Πρόγραμμα: Όσα πρέπει να ξέρετε για τις θέσεις εργασίας νέων ανέργων.Δείτε όλες τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν σχετικά με τις 4.000 νέες θέσεις εργασίας οι οποίες προορίζονται για ανέργους του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), ηλικίας.... 18 έως 24 ετών, και έρχονται στο πλαίσιο των δράσεων για την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού στον τομέα του λιανικού εμπορίου με πρωτοβουλία τηςΕλληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνεργοι νέοι, οι οποίοι πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

Κατά την ένταξή τους στο πρόγραμμα οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος και δεν θα πρέπει να έχουν υπερβεί το 25o έτος της ηλικίας τους (24 έτη και 364 ημέρες).

Να είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανέργων του ΟΑΕΔ, ανεξαρτήτως αν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας ή όχι.

Να είναι απόφοιτοι Υποχρεωτικής/Δευτεροβάθμιας/Μεταδευτεροβάθμιας/ Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Να μην έχουν τη μαθητική, σπουδαστική ή φοιτητική ιδιότητα.

Να έχουν συμπληρώσει το τυποποιημένο έντυπο/φόρμα εξατομικευμένης παρέμβασης και να έχουν συμφωνήσει σε Ατομικό Σχέδιο Δράσης πριν από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής.

Η διάρκεια της κατάρτισης είναι 380 ώρες -120 ώρες θεωρητική κατάρτιση και 260 ώρες πρακτική άσκηση.

Το εκπαιδευτικό επίδομα για κάθε ώρα θεωρητικής κατάρτισης ανέρχεται σε 5,33 ευρώ, ενώ το επίδομα πρακτικής άσκησης αντιστοιχεί σε 3,20 ευρώ ανά ώρα.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται έως τις 20 Σεπτεμβρίου, στην ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα www.esee-emporio.gr

πηγή http://www.tilegrafima.gr/theseis-ergasias/proslipseis-programma-osa-prepei-na-xerete-gia-tis-theseis-ergasias-neon-anergon/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου