ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

8 Σεπ 2017

Ο γνωστός Κατερινιώτης πρόεδρος του "ΒΕΝΙΑΜΙΝ" Χάρης Αναστασίου ένας εκ των δυο τραυματιών στο τροχαίο των Ευαγγελικών.
Κάταγμα στη λεκάνη και ακινησία για ένα μήνα.
Ένας απο τους πλέον γνωστούς Κατερινιώτες λόγω της ιδιότητας του ώς πρόεδρος του συλλόγου Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ κ. Χάρης Αναστασίου, είναι ένας απο τους εμπλεκόμενους στο προχθεσινό τροχαίο των Ευαγγελικών (διασταύρωση Π. Μελά και Φιλίππου)....Ο άτυχος άντρας κυριολεκτικά εμβολίστηκε απο το αυτοκίνητο, το οποίο ερχόμενο απο την οδό Φιλίππου και χωρίς να σταματήσει καθόλου, παραβίασε το στοπ και αφού αρχικά χτύπησε το μηχανάκι του, στη συνέχεια έπεσε επάνω και σε ένα δεύτερο μηχανάκι, στέλνοντας και τους δυο οδηγούς των δικύκλων στο νοσοκομείο.

Η μαρτυρία του είναι συγκλονιστική:
"Ήμουν σε κίνηση με το μηχανάκι μου επι της οδού Π. Μελά και οδηγούσα φορώντας κανονικά το κράνος μου. Στη διασταύρωση με την οδό Φιλίππου ένα αυτοκίνητο χωρίς καν να σταματήσει στο στοπ που είχε εκεί, παραβίασε το σηματοδότη και έπεσε με ταχύτητα επάνω μου, με αποτέλεσμα να με τινάξει στον αέρα και να πέσω με δύναμη στο έδαφος. Είχα κανονικά τις αισθήσεις μου αλλά αισθάνθηκα έναν τρομερό πόνο στη λεκάνη μου.

Το ίδιο αυτοκίνητο στη συνέχεια κι αφού δε μπόρεσε να σταματήσει στην επαφή που είχε με το δικό μου μηχανάκι, έπεσε και σε ένα δεύτερο το οποίο ερχόταν απο την αντίθετη πλευρά του δρόμου που κινούνταν το αυτοκίνητο επι της Φιλίππου.
Για 3η ημέρα είμαι στο νοσοκομείο, δεν επικοινώνησε κανείς μαζί μου έστω για να ρωτήσει πως είμαι αλλά το ευχάριστο είναι ότι σήμερα αισθάνομαι καλύτερα. Απο την πλευρά του οδηγού προσπαθούν να εμπλέξουν τα πράγματα κάνοντας ψευδείς δηλώσεις, αλλά δε θα πώ τώρα περισσότερα γιατί το ατύχημα βρίσκεται στη διαδικασία της έρευνας απο την τροχαία Κατερίνης. Σίγουρα όμως θα επανέλθω.

Η διάγνωση αναφέρει κάταγμα στη λεκάνη και ακινησία για ένα μήνα. Θα επιστρέψω ακόμη πιο δυνατός απο αυτή μου τη δοκιμασία, για να συνεχίσω το έργο μου στον ΒΕΝΙΑΜΙΝ!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου