ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

10 Σεπ 2017

Καμπάνια αλληλεγγύης για τους μαθητές «Γεμίζουμε τις τσάντες χαμόγελα»«Γεμίζουμε τις τσάντες χαμόγελα» είναι η νέα δράση που αναλαμβάνει το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος σε συνεργασία με την ηλεκτρονική εφημερίδα «Kapa-News» με σκοπό να καλυφθούν οι ανάγκες των παιδιών-μαθητών αλλά και των οικογενειών τους για τη σχολική χρονιά 2017-18....
Από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου έως και το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου θα συγκεντρώνονται σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο στην κεντρική Πλατεία Κατερίνης, κατά τη διάρκεια του ωραρίου των εμπορικών καταστημάτων, σχολικά είδη προκειμένου να στηριχτούν οικογένειες με παιδιά σχολικής ηλικίας, οι οποίες δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της νέας σχολικής χρονιάς.

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως κλήθηκε να υποστηρίξει εκατοντάδες οικογένειες, αριθμός που αυξάνει καθημερινά και ραγδαία.

Απώτερος σκοπός της δράσης αυτής που πραγματοποιείται με την ευλογία και πατρική μέριμνα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεωργίου είναι η ανακούφιση των παιδιών και των γονέων τους από πιεστικά προβλήματα της καθημερινότητας, όπως τα απαιτούμενα προϊόντα και αγαθά για τη καινούργια σχολική χρονιά, προκειμένου να διασφαλιστεί η απαιτούμενη ποιότητα της ζωής που τη δικαιούνται όλοι.

Προτεινόμενα σχολικά είδη είναι οι σχολικές τσάντες , κασετίνες, τετράδια, μολύβια, γόμες, μπλοκ ζωγραφικής, ξυλομπογιές, μαρκαδόροι και ότι άλλο μπορεί να χρειαστεί ένα παιδί που πηγαίνει σχολείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου