ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

15 Σεπ 2017

8ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών & Μουσικής στους Νέους Πόρους...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών & Μουσικής στους Νέους Πόρους την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017, στις 19.00 το απόγευμα. Στο φεστιβάλ συμμετείχαν συγκροτήματα από Ουγγαρία, Ουκρανία, Βουλγαρία, Σερβία, Ινδονησία και Ελλάδα....
Την παρέλαση των συγκροτημάτων άνοιξε η ασυνήθιστη για τα εκκλησιαστικά δεδομένα, Φιλαρμονική της Ενοριακής Συντροφιάς του Ι.Ν. Μεγαλομ. Αγίου Γεωργίου Λαρίσης, η οποία απέσπασε τον εντυπωσιασμό, το θαυμασμό και τις επευφημίες των Ελλήνων και ξένων επισκεπτών.
ΝΕΟΙ ΠΟΡΟΙ-ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ-1

Στη συνέχεια στην Κεντρική Πλατεία των Νέων Πόρων πλήθος κόσμου αλλά και τουριστών της ευρύτερης περιοχής, παρακολούθησε πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα από τα συμμετέχοντα συγκροτήματα που παρουσίασαν χορούς και τραγούδια της τοπικής τους παράδοσης.

Το συνεργείο των ζωντανών μεταδόσεων της Ενοριακής Συντροφιάς του Ι.Ν. Μεγαλομ. Αγίου Γεωργίου Λαρίσης φρόντισε ώστε η όλη εκδήλωση να μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα του Ι.Ν. Μεγαλομ. Αγίου Γεωργίου Λαρίσης, www.galilea.gr.
ΝΕΟΙ ΠΟΡΟΙ-ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ-3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου