ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

5 Σεπ 2017

Ολοκλήρωση εργασίων 15ης Έκθεσης Αγροτικών Προϊόντων & Αγροτικής Τεχνολογίας.


Ακόμα μία απόλυτα επιτυχημένη Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων & Αγροτικής Τεχνολογίας, η 15η φέτος, ολοκληρώθηκε αφήνοντας πολύ θετικές εντυπώσεις και υποσχέσεις για ανάλογη συνέχεια στο μέλλον....
Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου και οι εργασίες της έκλεισαν την Κυριακή με την παρουσία λαϊκών και παραδοσιακών τραγουδιστών που διασκέδασαν τους επισκέπτες.
Παρούσα και τις δύο ημέρες ήταν η δημοτική αρχή, με επικεφαλής το Δήμαρχο Κώστα Δημόπουλο και με την παρουσία του Περιφερειακού Συμβούλου Δημήτρη Τσιμήτρη, επισκέφθηκε όλα τα περίπτερα της έκθεσης, συνομίλησε με κάθε έναν εκθέτη ξεχωριστά, ανταλλάσοντας απόψεις για την ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξη της αγροτικής και μεταποιητικής δραστηριότητας και την εξέλιξη της αγροτικής τεχνολογίας.

Ο Δήμαρχος, οι τοπικοί και θεματικοί αντιδήμαρχοι και οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, ευχαριστούν τους συντελεστές, τους επισκέπτες και τους εκθέτες για την παρουσία τους και το ενδιαφέρον τους για την αγροτική επιχειρηματικότητα.

Λιτόχωρο, 5 Σεπτεμβρίου 2017.-
Το γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου