ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

11 Αυγ 2017

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Συνεχίζουν οι μελανόλευκοι τις μεταγραφές. Άλλος ένας Κατερινιώτης που διέπρεψε στο πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης.

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον γνωστό υψηλόσωμο(1,85μ.) Κατερινιώτη 21χρονο τερματοφύλακα Χρήστο Τσιαμπέρα. Ο τερματοφύλακας Χρήστος Τσιαμπέρας αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στις Ομάδες Ακρίτες Συκεών, Αίας Ευόσμου, Ηρακλής Αμπελοκήπων...
Γ΄ εθνική κατηγορία, Δόξα Περιβολακίου, και στην Κατερίνη στις ομάδες του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου, στον Βατανιακό στη Football League και στην Γ΄ εθνική.


Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένειά του τον ποδοσφαιριστή. Τον ευχόμαστε να είναι υγιής και να ξεδιπλώσει τις πλούσιες ικανότητές του με πολλές επιτυχίες με τη μελανόλευκη φανέλα.

Ο ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή ανέφερε: «Γνωρίζω σε ποια ομάδα ανήκω, τόσο για το όνομα όσο και για την ιστορία της. Είμαι ιδιαίτερα περήφανος που θα φορέσω τη μελανόλευκη φανέλα και έχω όλη την καλή διάθεση να προσφέρω, ώστε να φθάσει ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ, εκεί που πραγματικά του αξίζει. Καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία».

Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου