ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

2 Αυγ 2017

Στα όριά τους έχουν φτάσει οι κάτοικοι της οδού Ορέστη Ποιμενίδη στο Λιτόχωρο, (Φώτο)
Ζητούν να ασφαλτοστρωθεί ο δρόμος.

Στα όριά τους έχουν φτάσει οι κάτοικοι της οδού Ορέστη Ποιμενίδη στο Λιτόχωρο, αφού παρά τις συνεχείς εκκλήσεις και διαμαρτυρίες τους ο δρόμος δεν είναι ασφαλτοστρωμένος, με ότι αυτό συνεπάγεται τόσο τους θερινούς όσο και τους χειμερινούς μήνες....Όπως λένε οι κάτοικοι της περιοχής, έχει και η υπομονή τα όριά της, αφού "έχουν χορτάσει από υποσχέσεις από την εκάστοτε δημοτική αρχή εδώ και 13 χρόνια".

Μάλιστα, τον Ιούλιο του 2015 ήταν η τρίτη φορά που συγκέντρωσαν υπογραφές και απευθύνθηκαν στο δήμο, αλλά ο δρόμος συνεχίζει και παραμένει στην ίδια κατάσταση έως και σήμερα .

Η οδός Ορέστη Ποιμενίδη είναι ένας δρόμος μήκους το πολύ 150 μέτρων και βρίσκεται στην περιοχή του Λυκείου Λιτοχώρου(τουριστικό μερος). Ο δρόμος είχε πολύ παλιά ασφαλτοστρωθεί, αλλά η φθορά είναι πλέον παραπάνω από εμφανής. Έτσι οι κάτοικοι μετά από κάθε βροχή αναγκάζονται να ρίχνουν χαλίκι για να μπαζώνουν τις τρύπες , για να μπορούν να κυκλοφορούν τα αυτοκίνητα αλλά και οι άνθρωποι για να αποφύγουν τραυματισμοί αλλά και φθορές στα αυτοκίνητα τους.

Στη γειτονιά μένουν περίπου 50 οικογένειες, που το καλοκαίρι έρχονται αντιμέτωπες με τη σκόνη και το χειμώνα με τη λάσπη, ενώ κάθε φορά που βρέχει οι λακούβες γεμίζουν νερό κάνοντας δύσκολη της ζωή τους.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του δήμου Δίου-Ολύμπου κος Λάππας επισημαίνει ότι βάσει του γενικού σχεδιασμού της δημοτικής αρχής κάθε χρόνο ασφαλτοστρώνονται δρόμοι και στο Λιτόχωρο , όπως και φέτος εγκρίθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο και υπάρχουν τα απαιτούμενα χρήματα για να γίνει ο δρόμος, αλλά ο κύριος Δήμαρχος θα τα δώσει σε άλλον δρόμο που δεν χρειάζεται και δεν έχει την ανάγκη όπως ο δρόμος που φαίνεται στις φωτογραφίες. ..

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Λάππας εξέφρασε τη βούληση να δει άμεσα το ζήτημα προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής.

Και η κοροϊδία συνεχίζετε καθόσον δεν είμαστε ψηφοφόροι( ψηφίζουμε Λάρισα , Θεσσαλονίκη , Κατερίνη, Γρεβενά) του κυρίου Δημάρχου και όσοι ψηφίζουν στο Λιτόχωρο δεν υποστηρίζουν την παράταξη του κυρίου Δημάρχου. Μετά την τελευταία βροχή που έγινε στις 23-24 Ιουλίου ο δρόμος χάλασε περισσότερο όπως φαίνετε στο φάκελο φωτογραφιών 31 Ιουλίου 2017 .
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου