31 Ιουλ 2017

ΧΟΙΡΙΝΟ ΦΙΛΕΤΟ ΜΕ ΠΟΥΡΕ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΠΑΠΡΙΚΑ...




ΥΛΙΚΑ
 800γρ. χοιρινό φιλέτο ψαρονέφρι
 1 συσκευασία πουρέ MAGGI
 1 κύβος βοδινού MAGGI
 1 κ.σ μέλι....
· ¼ κ.γλ πάπρικα
· ½ κ.γλ μουστάρδα
· 10 τοματίνια
· 1 κ.σ βούτυρο
· ελαιόλαδο
· αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάλτε 4 κ.σ ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρετε τα χοιρινά φιλέτα ολόκληρα μέχρι να πάρουν έντονο καφέ χρώμα.

Μεταφέρετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς και ψήστε για άλλα 10 με 12 λεπτά.

Σε ένα κατσαρολάκι προσθέστε 400 ml νερό, τον κύβο βοδινού MAGGI, τα τοματίνια κομμένα στη μέση, μέλι, μουστάρδα και πάπρικα.

Βράστε σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά και αποσύρετε από την εστία, προσθέστε το βούτυρο κρύο και αφήστε στην άκρη.

Ετοιμάστε το πουρέ MAGGI ακλουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία.

Βγάλτε το ψαρονέφρι από το φούρνο και αφήστε για 10 λεπτά πάνω σε ένα δίσκο.

Κόψτε σε φέτες και σερβίρετε μαζί με τον πουρέ και την σάλτσα.

https://www.maggicooking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις