ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

4 Ιουν 2017

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Μ.Ε.Κ.

Μία ακόμη άψογη παρουσίαση του καλλιτεχνικού επιπέδου της χορωδίας του Συλλόγου Μικρασιατών Πιερίας, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στην 10η Χορωδιακή Συνάντηση, στην Κέρκυρα. Μία παρουσίαση της χορωδίας του Συλλόγου Μικρασιατών Πιερίας, σε συνεργασία με τη χορωδία της Μορφωτικής Ένωσης Κατερίνης Μ.Ε.Κ...που απέσπασε το δυνατό χειροκρότημα από το φιλόμουσο κοινό του νησιού των Φαιάκων.

Οι χορωδίες συμμετείχαν σε μια κοινή εμφάνιση, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Χορωδία Φαιάκων Κέρκυρας και πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017, στο Σχολικό Κέντρο Κάτω Κορακιάνας (Κατωμέρι), Δημοτικής Ενότητας Φαιάκων.

Η πάντα ολοκληρωμένη, εξαιρετική οργάνωση και εκτέλεση του μουσικού προγράμματος, πάντα υπό την καθοδήγηση του μαέστρου και χοράρχη κ. Νικολάου Πατρή, προκάλεσαν καθολικά σχόλια θαυμασμού και επαίνων.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας, προς τη Χορωδία Φαιάκων Κέρκυρας, για την πρόσκληση συμμετοχής στην εκδήλωση. Επίσης να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια και ευχές στο Διοικητικό Συμβούλιο για την εξαιρετική διοργάνωση, είθε ο Θεός να τους αξιώνει και να τους δίνει δύναμη για να συνεχίσουν πάντα με επιτυχία.

Τέλος να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια και στις υπόλοιπες χορωδίες για τη μοναδική παρουσία τους.

Συμμετείχαν επίσης οι χορωδίες:

• Η Χορωδία Βραγκανιωτίκων «Διονύσιος Σολωμός» Κέρκυρας.

• Η Πολυφωνική Χορωδία του «Μητροπολιτικού Ωδείου» Λιβαδειάς.

• Η Μικτή Χορωδία «Κοντοκαλίου» Κέρκυρας με την «Κερκυραϊκή Μαντολινάτα»

• Το Γυναικείο Φωνητικό Σχήμα «Εμμέλεια» Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας.

• Η «Χορωδία Φαιάκων» Κέρκυρας με την «Κερκυραϊκή Μαντολινάτα».

Ολόθερμα συγχαρητήρια, αξίζουν στον καθηγητή μουσικής-μαέστρο κ. Ν. Πατρή, στους μουσικούς που συνόδευσαν τους χορωδούς, Γιάννη Χριστοδουλάκη (ακορντεόν) και Νίκο Μπίνο (κιθάρα), αλλά και στις κυρίες και στους κυρίους που απαρτίζουν τις χορωδίες Μικρασιατών Πιερίας και Μ.Ε.Κ.

Για το Δ.Σ. Μικρασιατών Πιερίας

Ο Πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας
Αναστάσιος Μπογιατζής Βαλεντίνα Χατζηκωνσταντίνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου