ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

4 Ιουν 2017

Λονδίνο: Πως επηρεάζεται η προεκλογική καμπάνια – Θα γίνουν οι εκλογές;,
Επίθεση Λονδίνο: Το Εθνικό Κόμμα της Σκωτίας (SNP) ανακοίνωσε ότι αναστέλλει για σήμερα την προεκλογική του εκστρατεία για τις βουλευτικές εκλογές της Πέμπτης μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του κόμματος....«Η προεκλογική εκστρατεία σε εθνικό επίπεδο έχει ανασταλεί», δήλωσε ο εκπρόσωπος. «Μετά τη φρικτή τρομοκρατική επίθεση στο κέντρο του Λονδίνου χθες το βράδυ συνεργαζόμαστε στενά με τη βρετανική κυβέρνηση και την αστυνομία στην Σκωτία για να παρακολουθήσουμε την κατάσταση. Οι σκέψεις μου είναι στις οικογένειες και τους φίλους όσων έχασαν με τραγικό τρόπο τη ζωή τους», ανέφερε από την πλευρά της η επικεφαλής του SNP Νίκολα Στάρτζον.


Η Μέι επιμένει για τις εκλογές
Οι βρετανικές βουλευτικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 8 Ιουνίου, όπως είναι προγραμματισμένο, δήλωσε η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι, μετά την επίθεση στο Λονδίνο που στοίχισε τη ζωή σε επτά ανθρώπους ενώ 48 τραυματίσθηκαν, γράφει το cnn.gr.

Πολιτικά κόμματα, μεταξύ των οποίων οι Συντηρητικοί της Μέι και το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης, το Εργατικό Κόμμα, ανέστειλαν σήμερα την προεκλογική εκστρατεία τους, αλλά η Μέι δήλωσε πως η προεκλογική εκστρατεία θα ξεκινήσει και πάλι τη Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου