ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

2 Ιουν 2017

Έξι παραιτήσεις με ...βούλα στον Πιερικό !!!

Εγγράφως κατατέθηκαν σήμερα και πρωτοκολλήθηκαν στη γραμματεία του ΣΦΚ Πιερικός πρίν λίγη ώρα, οι παραιτήσεις 6 μελών του Δ.Σ. της σημερινής διοίκησης του συλλόγου της Πιερίας.

Για άγνωστο λόγο τον οποίο γνωρίζουν οι υπόλοιποι και μόνο αυτοί δεν προχώρησαν στην αρχική τους δέσμευση να αποχωρήσουν άν δεν γίνουν πληρωμές και δέχονται να μένουν στο σχήμα παρά τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις.Ένα γεγονός που γεμίζει ερωτηματικά τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής μας...


Παρελθόν και επίσημα είναι απο σήμερα λοιπόν οι:
Τάσος Σαραηλίδης
Μαρία Πάτσιου
Γιώργος Ναρίνογλου
Παύλος Παυλίδης
Στάθης Παπαδόπουλος και
Θανάσης Σκαμπαρδώνης

Θέλησε να προχωρήσει και Γ.Γραμματέας Θόδωρος Τζιλίνης σε παραίτηση αλλά αυτό δεν έγινε για την περίπτωση που η ομάδα πάει σε Γενική Συνέλευση και θα πρέπει να κινηθούν νόμιμα οι διαδικασίες, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Στέργιου Γιώτσα στο σημερινό Δ.Σ. με τον πρώην πρόεδρο Τάσος Σαραηλίδη  μετά την παραίτηση του, να σκέφτεται να κινηθεί νομικά όπως δήλωσε για να ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο θέμα, με το άν υπόγραψε και μετέχει ή όχι στο σημερινό Δ.Σ. ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πιερικού ώστε να προχωρήσει στις επόμενες ενέργειες του, με ότι αυτό συνεπάγεται.

http://pieriasport.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου