ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

3 Ιουν 2017

Ελλιπή, απαράδεκτα και υποτυπώδεις τα μέτρα ασφαλείας των έργων του ΟΤΕ στην Κατερίνη. (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ).Σκαμμένη πόλη η Κατερίνη και όλοι σας έχετε δει σε κάθε γειτονιά σχεδόν συνεργεία να πραγματοποιούν έργα για τον ΟΤΕ. Μεγάλες τρύπες (φρεάτια), δρόμοι κομμένοι, μποτιλιαρίσματα, κατάληψη πεζοδρομίων από τα έργα με πεζούς να κυκλοφορούν στους δρόμους, ερωτηματικά για την μελλοντική συνέχεια εδώ ...

2 σχόλια:

 1. Έγινε κάποιο ατύχημα? Δεν νομίζω! Μια χαρα είναι τα έργα!
  Θεσσαλονίκη Αθήνα το ίδιο ειναι . Αν επέμενε στην άρνηση του ο Δήμαρχος να δωσει αδεια για τα εργα Δεν θα βλέπαμε vdsl Κατερίνη.
  Και δεν είναι του ΟΤΕ τα έργα. Αλλά εργολαβικής εταιριας.
  Δείτε πρώτα την οδηγική συμπεριφορά των οδηγών της Κατερίνης.... Για προσπάθησε να περάσεις μια διάβαση, στην καλύτερη θα σε κορνάρει και θα σε βρίσει ο οδηγός, και στην χειροτερη θα καταλήξεις νοσοκομείο ή νεκροταφεία.
  Πάμε και μια βόλτα στην Βέροια να δεις πως σταματάνε στις διαβασεις.
  Οπότε γίνονται έργα αυτό το διάστημα αε όλη την Κατερίνη, οπότε ένας λόγος να προσέχουμε ΌΛΟΙ περισσοτερο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τα έργα τα έχει αναλάβει ιδιωτική εταιρεία.
  Σε κάποιες απο τις φωτογραφίες αναγράφονται και τα στοιχεία της εταιρείας.
  Αν θέλατε να αλλάξετε την κατάσταση θα μπορούσατε να απευθυνθείτε ΕΓΓΡΑΦΩΣ στην εταιρεία ή να ξεκινήσετε νομικές ενέργειες εναντίον της όπου τα μέτρα ασφαλείας δεν τηρούνται.
  Σε αυτό θα συμφωνούσα μαζί σας.
  Το να βγάζετε 5 φωτογραφίες πέρα απο το ότι δεν θα ιδρώσει το αυτί κανενός δεν ξέρω σε τι εξυπηρετεί πέρα απο το να βγάλετε ίσως τη χολή σας για τον ΟΤΕ και όποια άλλη υπηρεσία κάνει έργα.
  Προφανώς θέλετε δια μαγείας να έχετε υψηλές ταχύτητες Internet αλλά χωρίς να ταλαιπωρία.
  Μου θυμίζετε αυτούς που θέλουν καλό σήμα στο κινητό αλλά τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας οπουδήποτε εκτός απο το σπίτι τους κοντά.
  Τέτοια φάρα είμαστε δυστυχώς..

  ΑπάντησηΔιαγραφή