ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

12 Ιουν 2017

"ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ 8ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ".


Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 στις 18.30 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης με απόλυτη επιτυχία τουρνουά σκάκι μεταξύ των μαθητών του σχολείου....Στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 15 μαθητές από όλες τις τάξεις του σχολείου που μέσα σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα αγωνίστηκαν για τη χαρά της συμμετοχής και τη διάκριση.

Στους αγώνες υπήρχε μεγάλο κίνητρο διάκρισης για όλους τους μαθητές και υψηλό επίπεδο στις παρτίδες που πραγματοποιήθηκαν.

Οι μάχες που δόθηκαν σε όλες τις παρτίδες ήταν σκληρές με αρκετό πάθος αλλά πάντα στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθαι», αρχή που διέπει το σκάκι ως άθλημα και το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα αθλήματα.

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ 8Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ:

1ος ΤΣΙΡΕΚΑΣ ΘΩΜΑΣ (Γ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ)
(ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ)

2ος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ - ΟΡΦΕΑΣ (Δ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ)
(ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ)

3ος ΤΣΕΡΕΠΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Γ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ)
(ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ)

Η απονομή των μεταλλίων στους μαθητές θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 το απόγευμα στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα.

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε χάρη στην αγάπη των ανθρώπων του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης που κάθε χρόνο κάνουν με απέραντη προθυμία και διάθεση ό,τι καλύτερο μπορούν για το καλό του Σχολείου, πάντα με μεράκι, διαθέτοντας μέρος του προσωπικού τους χρόνου.

Μετά το τέλος των αγώνων του τουρνουά η πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης έδωσαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους σκακιστές και τις σκακίστριες που συμμετείχαν στο τουρνουά μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα.

Ευχαριστούμε όλους τους σκακιστές και τις σκακίστριες που συμμετείχαν στο τουρνουά καθώς και όλους όσους βοήθησαν στη πραγματοποίησή του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου